Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 24 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות שם מגיש ההצעה: שי - Sini Katan תאריך הגשת ההצעה: 24.8.17 הצעה לשרת: (שם השרת) JailBreak פירוט על ההצעה: שכותבים fk! אז יהיה אפשר לכתוב עם זה reason,נגיד (הייתי בדאק) fk! מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: מכיוון שיש פעמים שהסיטי הורגים יותר מידי אנשים והורגים אותך בטעות ולא יודעים איפה היית או משהו בסגנון אז נגיד אני אכתוב fk! הרג אותי בזמן פלאש אז יש מצב שזה יחסוך הכל. קישור לפלאגין (במידה ויש): אין הערות: שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוגוסט 24 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות אני לא מבין למה זה נחוץ... לא כל דבר שיש בקהילה השניה צריך להיות פה... זה די מטומטם שחושבים על זה אם רושמים !fk אז כנראה שאין סיבה למה הרגו אותך מה אתה כבר יכול לרשום? !fk הרגו אותי בכוונה? אחרי זה האדמין ישאל את מי שעשה את הפריקיל במילא למה הוא הרג אותו... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 24 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 9 דקות Binkeys אמר: אני לא מבין למה זה נחוץ... לא כל דבר שיש בקהילה השניה צריך להיות פה... זה די מטומטם שחושבים על זה אם רושמים !fk אז כנראה שאין סיבה למה הרגו אותך מה אתה כבר יכול לרשום? !fk הרגו אותי בכוונה? אחרי זה האדמין ישאל את מי שעשה את הפריקיל במילא למה הוא הרג אותו... זה סיבה מטומטמת מה שנתת,אבל זה יכול גם לעזור.. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באוגוסט 28 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות ההצעה עדיין רלוונטית?... ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 28 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות כן... שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו