sN0w 26 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 12 sN0w משתמש רשום אפק 26 435 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:sN0w SteamID:STEAM_0:0:124760570 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):מיוט השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:deathrun האדמין שביצע את ההרחקהcapitanpizza אורך ההרחקה:1440 סיבת ההרחקה:''מעליב'' תיאור המקרה: frixx amit איים עליי בבאן כי רשמתי הודעה באדמין צאט ואמר שעוד הודעה אחת אני מקבל באן ואז אמרתי אני לא מפחד שילד בן עשר יתן לי באן. הייתי אמור לקבל מיוט לגג חצי שעה במקום ליום הוכחות ( במקרה ויש):אין נערך 2017 באוגוסט 12 על ידי sN0w קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Himegoto 74 פורסם 2017 באוגוסט 12 Himegoto YourGame Expert שגיא 74 339 הודעות תקשיב קיבלת מיוט ליום כי כל הזמן אתה מתגרה כל פעם שיורד לך המיוט או הגאג אתה חוזר ומתגרה באנשים אתה הפעם התגרת בו ואני זה שהביא לך את המיוט ולא אף אחד אחר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sN0w 26 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 12 sN0w משתמש רשום אפק 26 435 הודעות לא התגרתי בו ואני לא אמור לקבל מיוט ליום על זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו