doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 12 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:דורון SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jail האדמין שביצע את ההרחקה: בינקיז אורך ההרחקה: חצי שעה סיבת ההרחקה: השם שלי תיאור המקרה: הייתי כל השבוע עם השם Most of the admin have 1 iq גם פה בקהילה וגם בשניה ורק היום ביניקז ( שיש בינינו יריבות ארוכה) החליט להביא לי באן עלזה שיחקתי כל השבוע בדףראן ואף אחד לא אמר לי לשנות תשם הוכחות ( במקרה ויש) אני מעלה ליוטיוב עכשיו בבקשה אל תנעלו \ הערה העונשים פה מוגזמים ברמות הסורס באן שלכם מוספם בבאנים על דברים כל כך שטוטיים נערך 2017 באוגוסט 12 על ידי doron קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RubyAngel 18 פורסם 2017 באוגוסט 12 RubyAngel משתמש רשום Ruby 18 21 הודעות לא ענייני לענות אבל הסיבה שאני אישית לא אמרתי לך כלום זה כי לא קראתי את שאר השם, אני קראתי רק את המילה הראשונה ושוב סליחה כי זה לא ענייני קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוגוסט 12 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות היי חרבוש! מה שלומך? אני לא יודע למה אבל אתה חושב שאתה יכול לבוא כל פעם לשרת ולהתגרות באדמינים אז וואלה לא מתאים לי אני ביקשתי ממך פעם ראשונה לשנות שם ולא רצית אז הבאתי לך קיק אתה חזרת עם אותו השם ושוב אזהרתי אותך ולא הקשבת אז קיבלת עוד קיק כעוד אזהרה! אני ממש מתנצל שאתה רוצה לבוא ולהרוס את חווית המשחק של כולם... אולי תחשוב רגע למה לך יש 45 באנים בסורס באן? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 12 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני כעת Binkeys אמר: היי חרבוש! מה שלומך? אני לא יודע למה אבל אתה חושב שאתה יכול לבוא כל פעם לשרת ולהתגרות באדמינים אז וואלה לא מתאים לי אני ביקשתי ממך פעם ראשונה לשנות שם ולא רצית אז הבאתי לך קיק אתה חזרת עם אותו השם ושוב אזהרתי אותך ולא הקשבת אז קיבלת עוד קיק כעוד אזהרה! אני ממש מתנצל שאתה רוצה לבוא ולהרוס את חווית המשחק של כולם... אולי תחשוב רגע למה לך יש 45 באנים בסורס באן? קיללתי? התגרתי? איך הרסתי את חוויות המשחק לא דיברתי אפילו עד שהבאת לי קיק אתה מחפש אותי סתם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באוגוסט 12 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות טופל בפרטי, נעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.