?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 10 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: Mister SteamID: יש לי בפרופיל בפורום סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): גאג + באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JailBreak האדמין שביצע את ההרחקה: Binkeys + Tupac אורך ההרחקה: גאג - 15 באן - 30 סיבת ההרחקה: ספאם אדמין צאט תיאור המקרה: אני כתבתי את דברים בצאט ואדמין החליט שזה מתגרה והביא לי גאג ואז כשאני שואל את אדון אדמין מדוע קיבלתי גאג הוא לא עונה לי כתוב מתגרה ולא התגרתי האף אחד ואחרי שאני שואל אותו שוב ושוב הוא לא עונה לי עד ש-Tupac מחליט להביא לי באן ואם הם היו באמת עונים לי למה קיבלתי גאג אז הייתי משחרר אבל לא הם לא ענו לי והביאו לי באן הוכחות ( במקרה ויש) http://prntscr.com/g6tdq6 נ.ב: כל המילים שאמרתי בצאט לא התכוונתי לאף אחד וסתם כתבתי את זה לאף אחד נערך 2017 באוגוסט 10 על ידי ?????? WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mafrumon.exe 71 פורסם 2017 באוגוסט 10 Mafrumon.exe YourGame Advanced דור 71 283 הודעות (נערך) אתה עשית spam לאדמין צאט אנחנו הבאנו לך אזהרה ואתה לא מפסיק אז הבאתי לך באן אחרי יותר מ2 אזהרות אתה עדיין ממשיך! ואמרנו לך למה בינקי הביא לך את הגאג זה גם היה בסיבה של הגאג למרות זאת אתה עדיין לא הפסקת להספים! נערך 2017 באוגוסט 10 על ידי ŦUPAC בברכה דור, MafruM` קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 10 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני כעת ŦUPAC אמר: אתה עשית spam לאדמין צאט אנחנו הבאנו לך אזהרה ואתה לא מפסיק אז הבאתי לך באן אחרי יותר מ2 אזהרות אתה עדיין ממשיך! 1. אתה לא אמור להגיב כאן 2. אם רק הייתם עונים לי הייתי מפסיק לכתוב באדמין צאט WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 10 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות אני דורש תגובה WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באוגוסט 10 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות (נערך) הגאג מוצדק והבאן מוצדק, מה שרשמת בצ'אט זה התגרות למי שרשמת את זה וזה גם ספאם (וזה לא משנה למי רשמת), דבר שני אסור לך להספים את האדמין צאט, אם האדמינים לא עונים לך ואתה חושב שהגאג לא מוצדק, תגיש תלונה, אל תפסים את האדמין צ'אט, וגם לפי האדמינים הם הזהירו אותך כמה פעמים להפסיק להספים את האדמין צ'אט. ננעל. נערך 2017 באוגוסט 10 על ידי WackThat קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.