ProBiker 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 10 ProBiker חדש/ה ב־YourGame ניר 0 4 הודעות שם מגיש התלונה: ProBiker SteamID: STEAM_0:1:128478702 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Faze cs.money קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/profiles/76561198362075570 תאריך המקרה: 8 באוגוסט תיאור המקרה: שחקן דאדראן עשה על חבר שלי סקאם ומעשים שחקנים אחרים ואז הוא מתחכם על חבר שלי בwhatsapp הוכחות תומכות: הערות: אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוגוסט 10 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות (נערך) אני ממש מצטער אבל זה לא סקאם... סקאם זה גניבת כסף... הוא לא גנב ממך את הכסף... אתם עשיתם טרייד שבסופו של דבר *שניכם הסכמתם עליו* הוא לא גנב כלום... אתה אישרת את הטרייד... סורי שאני מגיב אבל זה פשוט לא תלונה... נערך 2017 באוגוסט 10 על ידי Binkeys קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Whracing 178 פורסם 2017 באוגוסט 10 Whracing YourGame Expert חגי 178 537 הודעות (נערך) לפני 37 דקות Binkeys אמר: אני ממש מצטער אבל זה לא סקאם... סקאם זה גניבת כסף... הוא לא גנב ממך את הכסף... אתם עשיתם טרייד שבסופו של דבר *שניכם הסכמתם עליו* הוא לא גנב כלום... אתה אישרת את הטרייד... סורי שאני מגיב אבל זה פשוט לא תלונה... למה אתה מגיב בתלונה שלא קשורה אליך ? @Forrest Gump נערך 2017 באוגוסט 10 על ידי Whracing חתימה עם משמעות! פסה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוגוסט 10 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות (נערך) לפני 15 דקות Whracing אמר: למה אתה מגיב בתלונה שלא קשורה אליך ? @Forrest Gump אמרתי בסוף מתנצל שאני מגיב... חוץ מזה שאני לא חושב שזאת תלונה בכלל... בכל מקרה אם כן אני מצטער... נערך 2017 באוגוסט 10 על ידי Binkeys קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו