SilverWolf 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 6 SilverWolf משתמש רשום Ohad 10 4 הודעות שם מגיש התלונה:SilverWolfGFH SteamID:STEAM_0:1:82498914 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:Deathrun האדמין שביצע את ההרחקה:SiniKatan וcaptain pizza אמר לו לתת אורך ההרחקה: 30 סיבת ההרחקה:"מוותר לחבר" תיאור המקרה: אני שיחקתי בשרת הdeathrun עד שהגעתי למצב שאני בצוות הטרור , אחרי כמה דקות רק אני ואחד ורשימת החברים שלי נשארנו בחיים, וחבר שלי הצליח לעבור אותי, הייתי afk כמה שניות כי התקשרו אליי , ואז כשחבר שלי הגיע לסוף קיבלתי באן , אני לא וויתרתי לחבר שלי אני רק שיחקתי כרגיל. קפטן פיצה משתמש בכוח שלו לרעה, הוא משתיק את מי שהוא רוצה והוא מדבר לא בכבוד אל אחרים, כשהאנשים בשרת וחבר שלי שאלו אותו למה קיבלתי באן הוא ענה באגרסיביות ואמר לחבר שלי לסתום ויצא כדי להתחמק מעונש בלי הוכחות. הוכחות ( במקרה ויש): כתבתי בתיאור ויש לי סקרין שוט של הסורס באן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באוגוסט 6 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות היי, אני אבהיר כמה דברים. 1. כל אחד יכול לראות את הסורסבאן, זה לא הוכחה בשום צורה 2. הוכחה שאנחנו לוקחים בחשבון בתלונות היא הוא תמונות רלוונטיות מהמקרה או רקורד שהועלה לצפייה ישירה (youtube, playstv). 3. העתק הדבק של שיחה\"חבר שיעיד על כך"\תמונה של הבאן בסורסבאנס לא יקבלו יחס. אברר כמה שאוכל עם האנשים שציינת בתלונה על המקרה, אבל אני לא מבטיח כלום לגבי זה - פעם הבאה תגיע עם הוכחות אמיתיות. תודה על התלונה ושיהיה לילה נעים נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.