Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: שחר המלך תאריך הגשת ההצעה: 3.8.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: להסיר את clouds מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: המפה הכי חרושה קלאד 2 (משחקים אותה מ2015) ובמקום להסיר אותה פשוט מוסיפים עוד קלאד? LOL סתם מפה חרושה ומיותרת קישור לפלאגין (במידה ויש): XXX הערות: יש מלא מפות טובות לגייל ומשחקים רק ברבל קלאד2 וקלאד5 נערך 2017 באוגוסט 3 על ידי BlueCat קפטן-תחתונים עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
kenny_omega 33 פורסם 2017 באוגוסט 3 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות אתה צודק למרות שאני אוהב את המפה היא חרושה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 באוגוסט 3 Nah מורחקים 294 548 הודעות רק אם יוסיפו 10 גרסאות שונות של ראבל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוגוסט 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אהלן! אני לא יסיר את שתי המפות אבל אני כן יסיר אחת מהם. תפתח אשכול של איזה מפה להסיר Cloude 5 or 2 להסיר את שניהם לא יתקבל רק אחת לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 באוגוסט 3 Nah מורחקים 294 548 הודעות לפני 14 דקות NadavOhana אמר: אהלן! אני לא יסיר את שתי המפות אבל אני כן יסיר אחת מהם. תפתח אשכול של איזה מפה להסיר Cloude 5 or 2 להסיר את שניהם לא יתקבל רק אחת אם אתה תסיר את קלאודס אני אסיר חצי מהאנימות באנימה ליסט שלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
*iLay* 480 פורסם 2017 באוגוסט 4 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 3 שעות NadavOhana אמר: אהלן! אני לא יסיר את שתי המפות אבל אני כן יסיר אחת מהם. תפתח אשכול של איזה מפה להסיר Cloude 5 or 2 להסיר את שניהם לא יתקבל רק אחת אבל נדב 15 הצביעו כן וזה אומר שלרוב השרת נמאס מהמפה הזאת אני אומר תעשה ניסיון של שבוע בלי אף אחת מהקלאודס ונראה מה יהיה אבל באמת שאם אתה תסיר רק אחת אז אני עושה לך אנפרינד באנימה ליסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 באוגוסט 4 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 4 שעות fAdE cRiNgE אמר: אבל נדב 15 הצביעו כן וזה אומר שלרוב השרת נמאס מהמפה הזאת אני אומר תעשה ניסיון של שבוע בלי אף אחת מהקלאודס ונראה מה יהיה אבל באמת שאם אתה תסיר רק אחת אז אני עושה לך אנפרינד באנימה ליסט לא מספיק השרת לא מתפקד כמו שצריך אתם רוצים להוריד עכשיו את המפה הכי חרושה? אם היא מפה חרושה - סימן שאוהבים אותה, ברגע שאתה מוריד משהו שאנשים אוהבים - הם לא נכנסים. אני זוכר שעשו את הטעות הענקית הזאת בעבר במפה אחרת (תקנו אותי אם אני טועה) השרת פשוט הידרדר מיום ליום. שורה תחתונה: לי גם נמאס שכל היום משחקים בקלאדוס אבל ברגע שזה מה שהשרת בוחר ב votemap כנראה שהם אוהבים את זה. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
*iLay* 480 פורסם 2017 באוגוסט 4 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 59 דקות NaDav CSGO אמר: לא מספיק השרת לא מתפקד כמו שצריך אתם רוצים להוריד עכשיו את המפה הכי חרושה? אם היא מפה חרושה - סימן שאוהבים אותה, ברגע שאתה מוריד משהו שאנשים אוהבים - הם לא נכנסים. אני זוכר שעשו את הטעות הענקית הזאת בעבר במפה אחרת (תקנו אותי אם אני טועה) השרת פשוט הידרדר מיום ליום. שורה תחתונה: לי גם נמאס שכל היום משחקים בקלאדוס אבל ברגע שזה מה שהשרת בוחר ב votemap כנראה שהם אוהבים את זה. אבל הרוב בחרו להסיר... תקשיב לשרת,השרת אומר להסיר אז להסיר מפה יותר מדי חרושה לא כיפית אולי רק באיוונטים שכבר אין אבל אפשר להסיר את כל המפות שלא משחקים ולהשאיר רק את מה שכן משחקים חוץ מקלאודס כגון:רבל,vip,obama,lego ואתה כבר מבין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 באוגוסט 4 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות (נערך) לפני 1 שעה NaDav CSGO אמר: השרת פשוט הידרדר מיום ליום. זה לא משנה אם יסירו או לא, לשרת אין כבר לאן להידרדר שהכי הרבה אנשים ביום זה 15 ורוב היום יש 7 ( ובניהם 4 אלעדים ושלושה אדמינים) לפני 9 שעות NadavOhana אמר: אהלן! אני לא יסיר את שתי המפות אבל אני כן יסיר אחת מהם. תפתח אשכול של איזה מפה להסיר Cloude 5 or 2 להסיר את שניהם לא יתקבל רק אחת אסיר* נערך 2017 באוגוסט 4 על ידי RyZ RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
NaDav 508 פורסם 2017 באוגוסט 4 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 43 דקות fAdE cRiNgE אמר: אבל הרוב בחרו להסיר... תקשיב לשרת,השרת אומר להסיר אז להסיר אם הרוב באמת בחרו להסיר למה אתה מתלוננים שהם עדין משחקים במפה הזאת? יעני, הם רוצים להסיר לפי מה שאתה אומר אבל עדין משחקים במפה הזאת, ואל תשכח שזה לא בוחר מפה רנומאלית ככה סתם אלה נותן לשרת להחליט וכל עוד השרת מחליט שהוא רוצה לשחק clouds משאר המפות האחרות אז כנראה עדיף שהיא תישאר לא ככה? מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 באוגוסט 4 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 9 שעות Nah אמר: אם אתה תסיר את קלאודס אני אסיר חצי מהאנימות באנימה ליסט שלך הוא כבר ראה הכל RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 באוגוסט 4 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 55 דקות NaDav CSGO אמר: אם הרוב באמת בחרו להסיר למה אתה מתלוננים שהם עדין משחקים במפה הזאת? יעני, הם רוצים להסיר לפי מה שאתה אומר אבל עדין משחקים במפה הזאת, ואל תשכח שזה לא בוחר מפה רנומאלית ככה סתם אלה נותן לשרת להחליט וכל עוד השרת מחליט שהוא רוצה לשחק clouds משאר המפות האחרות אז כנראה עדיף שהיא תישאר לא ככה? מר CSGO כבר בקושי משחקים תמפה הזאת אבל כשמשחקים אותה היא נמשכת שעות והאדמינים לא מקיימים את החוק של השעה וחצי.. אז צריך להסיר אותה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 באוגוסט 4 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 1 דקה fAdE cRiNgE אמר: מר CSGO כבר בקושי משחקים תמפה הזאת אבל כשמשחקים אותה היא נמשכת שעות והאדמינים לא מקיימים את החוק של השעה וחצי.. אז צריך להסיר אותה אם האדמינים לא מקיימים את החוק של השעה וחצי הם גם לא יקיימו אותו בכל מפה אחרת. זה כבר לא בעיה במפה ולא בשחקנים, אלה באדמינים. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 באוגוסט 4 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני כעת NaDav CSGO אמר: אם האדמינים לא מקיימים את החוק של השעה וחצי הם גם לא יקיימו אותו בכל מפה אחרת. זה כבר לא בעיה במפה ולא בשחקנים, אלה באדמינים. אבל אין חוק כזה במפה אחרת........ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוגוסט 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות דיברתי עם @BlueCat קפטן-תחתונים פרטי...הולך להיות שנוים עם המפות אפשר לנעול @WackThat לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.