Dew 8 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 1 Dew YourGame Advanced Ilay 8 156 הודעות שם מגיש ההצעה: עילאי תאריך הגשת ההצעה: 1.8.17 הצעה לשרת: (שם השרת) TTT פירוט על ההצעה:שיהיה לטרייטור מיק פרטי זאת אומרת שטרייטור לא יוכל לשמוע את ירוקים מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:אני חשוב שהצעה שלי טובה מכיוון שזה יכול לעזור לטרייטורים להיות ביחד ואז למצוא אחד את השני קישור לפלאגין (במידה ויש):XXX הערות: מקווה שההצעה תתקבל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dew 8 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 1 Dew YourGame Advanced Ilay 8 156 הודעות כן אבל הסמויים יוכלו להגיד להם אבל לא לשמוע מה הם אומרים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 באוגוסט 1 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 14 דקות Dew אמר: שם מגיש ההצעה: עילאי תאריך הגשת ההצעה: 1.8.17 הצעה לשרת: (שם השרת) TTT פירוט על ההצעה:שיהיה לטרייטור מיק פרטי זאת אומרת שטרייטור לא יוכל לשמוע את ירוקים מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:אני חשוב שהצעה שלי טובה מכיוון שזה יכול לעזור לטרייטורים להיות ביחד ואז למצוא אחד את השני קישור לפלאגין (במידה ויש):XXX הערות: מקווה שההצעה תתקבל אהלן. תשמע הצעה לא כל כך מתאימה כי המטרה של הטרייטורים זה לפעול בחוכמה ולחשוב טיפה ברגע שיהיה להם מיק פרטי זה גם יכול להעלות את שיעור הגוסטינג וגם יכול לעשות להם חיים הרבה ניותר קלים. ההצעה לא תתקבל . תודה רבה. בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dew 8 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 1 Dew YourGame Advanced Ilay 8 156 הודעות לפני 3 שעות Cactus אמר: אהלן. תשמע הצעה לא כל כך מתאימה כי המטרה של הטרייטורים זה לפעול בחוכמה ולחשוב טיפה ברגע שיהיה להם מיק פרטי זה גם יכול להעלות את שיעור הגוסטינג וגם יכול לעשות להם חיים הרבה ניותר קלים. ההצעה לא תתקבל . תודה רבה. שהאדמינים ישמעו את הטריטוורים והסמוי יוכל לדבר והם ישמעו אבל הוא לא ישמע אותם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 באוגוסט 1 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות זה מוריד את יתרון ההפתעה של הטרייטורים ככב הם לא ידעו אם האינוסנטים חושדים בהם או שום שיח בניהם RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dew 8 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 1 Dew YourGame Advanced Ilay 8 156 הודעות אז פשוט שישמעו את כולם אבל האינוסנטים לא ישמעו אותם וגם הדידקטיב לא ישמע אותם רק האדמינים והטרייטורים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 באוגוסט 1 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות tvoice/ ? RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 באוגוסט 1 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות אני אמרתי את העמדה שלי. נועל האשכולות @WackThat אפשר לנעול(: בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באוגוסט 1 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני 1 שעה Cactus אמר: אני אמרתי את העמדה שלי. נועל האשכולות @WackThat אפשר לנעול(: בכיף מר גיבור. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.