Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 1 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות שם מגיש ההצעה: שי - Sini Katan תאריך הגשת ההצעה: 1.8.17 הצעה לשרת: (שם השרת) BHOP פירוט על ההצעה: יש כל מיני סוגי style ואני מציע להוסיף אחד של ביהופ אחורי ולהפוך את הslow motion style לranked. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: מכיוון שצריך להגביר את התחרותיות בין השחקנים בשרת. קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות: שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 1 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות !up @Forrest Gump @Spok3y שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 באוגוסט 2 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות ביהופ אחורי זה אחד הדברים הקשים + צריך לדעת את המפה בעל פה בשביל להשתמש בזה. ואני זוכר שפעם אמרו שה slow motion דופק את הבוט אז בגלל זה אין לו ranked /: מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 2 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 21 דקות NaDav CSGO אמר: ביהופ אחורי זה אחד הדברים הקשים + צריך לדעת את המפה בעל פה בשביל להשתמש בזה. ואני זוכר שפעם אמרו שה slow motion דופק את הבוט אז בגלל זה אין לו ranked /: לגבי הslow אז אני חושב שאפשר לתקן את זה,והביהופ אחורי אמור להיות קשה והוא אמור להיות מוצלח רק למפות קצרות. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 באוגוסט 2 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 13 דקות Sini Katan אמר: לגבי הslow אז אני חושב שאפשר לתקן את זה,והביהופ אחורי אמור להיות קשה והוא אמור להיות מוצלח רק למפות קצרות. זהו שלהוסיף סטייל רק בשביל מפות קצרות... אתה יודע... ואם אפשר לתקן את ה slow בשמחה :) מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 2 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות !up @Forrest Gump שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 6 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות !up @Forrest Gump שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2017 באוגוסט 6 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות כרגע אני מעדיף שה- Slow Motion לא יהיה בראנק בגלל שתי סיבות: 1. ייקח המון זמן לסיים מפות (כמעט כפול מהזמן) 2. אם מישהו יפעיל את הבוט על Slow Motion במפה די ארוכה ייקח המון זמן עד שהריפליי יסתיים ואף אחד אחר לא יוכל לצפות בבוטים אחרים. ננעל :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.