HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 31 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות שם מגיש ההצעה: שמשון תאריך הגשת ההצעה: 31.7.2017 הצעה לשרת: להוסיף /style לשרת פירוט על ההצעה: כמו שיש בביהופ.. לעשות סארף עם W SpeedRun לגלוש הפוך ועוד כמה מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: לראות בהערות קישור לפלאגין (במידה ויש): מצטער, אך אני לא יודע הערות: אוקיי. אז לפי מה שאני זוכר הסארף היה פעם בין השרתים עם הכי הרבה שחקנים. אך, עכשיו? הוא השרת עם הכי קצת. ולא, זה לא בגלל המנהלים של השרת או בגלל ששחקנים עוברים קהילות, בכלל לא! פשוט... רק סארף? זה דיי משעמם.. יש שרתים שיש משהו שמייחד אותם. למה ההצעה שלי טובה? לא ראיתי שום קהילה שיש בה דבר כזה בשרת הסארף ואני ממש רוצה לראות את השרת מתמלא באנשים. אז אני חושב - שזה שווה לנסות במשך שבוע/שבועיים. אם זה לא עובד? אז כנראה שבאמת אין טעם בזה הגיע הזמן לחדש משהו בשרת הזה. אני יודע שזה כנראה משהו שמיוחד רק לביהופ אבל עדיין... צריך משהו חדש לשרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kisame 53 פורסם 2017 ביולי 31 Kisame YourGame Expert Rotem 53 322 הודעות חשבנו כבר על אם להוסיף style אבל לא הייתה אפשרות לעשות את זה בגלל כול מיני דברים שאני לא יפרט עליהם כאן. תודה על ההצעה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באוגוסט 2 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות עכשיו יש אפשרות, בעוד כמה ימים השרת בכללי עובר שדרוג ותוכל להרגיש את זה כשאתה משחק - ואז נוסיף גם סטיילים ועוד דברים רבים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 3 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני 10 שעות Forrest Gump אמר: עכשיו יש אפשרות, בעוד כמה ימים השרת בכללי עובר שדרוג ותוכל להרגיש את זה כשאתה משחק - ואז נוסיף גם סטיילים ועוד דברים רבים. תודה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו