HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 27 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות שם מגיש התלונה: שמשון, OneEyedKing SteamID: STEAM_0:1:58126813 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: יש כמה שלא שמתי לב. אך, בעיקר Afaresk קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/id/afarsekofficial תאריך המקרה: 28.7 תיאור המקרה: נכנסתי לשרת הפאן והוא שם Earape. היו עוד כמה שקיללו אך, זה היה הוא בעיקר הוכחות תומכות: הערות: אני מודע לכך שהיה שיר ברקע אבל עדיין אפשר לשמוע את מה שקורה בשרת :) אה כן, בשלב מסויים נכנסתי לחברים שלי בסטים כדי לראות אם אחד מהאדמינים שאצלי בחברים מחובר.. והוא לא היה מחובר ובגלל זה פתחתי את האשכול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2017 ביולי 28 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות הבא שמגיב אחריי שלא צריך להגיב כאן, עף להרחקה. בוקר טוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 28 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות תודה רבה על התלונה, מי שנתת לי קישור לפרופיל שלו טופל, אני אנסה למצוא גם את האחרים - אם יש לך קישורים אליהם זה יעזור לי מאוד, אשמח אם תשלח לי בפרטי. סופ"ש נעים נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.