*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 25 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות אני רוצה להמר את הסקינים שלי באתרי הימורים אבל הטלפון שלי לא עובד מה אפשר לעשות ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 ביולי 25 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות תוציא את הסטים גארד של הטלפון תחליף את המספר למשל לטלפון של אמא שלך ואז שהטלפון יחזור תחזיר לטלפון שלך צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 25 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני כעת gu4rdian(אח בלב) אמר: תוציא את הסטים גארד של הטלפון תחליף את המספר למשל לטלפון של אמא שלך ואז שהטלפון יחזור תחזיר לטלפון שלך אני לא אקח תטלפון של אמא שלי בשביל זה אין משהו שאני יכול לעשות דרך המחשב ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 ביולי 25 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני 4 דקות fAdE cRiNgE אמר: אני לא אקח תטלפון של אמא שלי בשביל זה אין משהו שאני יכול לעשות דרך המחשב ? אני חושב אימייל :D צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 25 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני כעת blackShadow אמר: ואם אתה לא מצליח אולי זה סימן מהעולם שאתה לא צריך להתחיל, אבל תעשה מה שאתה חושב. הדעה שלי אל תתחיל. הרסת לי עכשיו איזה 9 שורות שרשמתי :( אבל בכל מקרה אני מאוד זהיר ואני לא הולך להמר בכמויות אני שם משהו כמו 2$ ואז אני לא נוגע בזה עוד חצי שנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 ביולי 25 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני 43 דקות blackShadow אמר: שמע העצה הכי טובה זה לא להמר כי זה באמת חרא ואי אפשר לצאת מורווחים הימורים זה ממכר ודופק את החיים אל תתחיל כי לא תוכל לסיים אני התמכרתי לפוקר ואני לא יכול להפסיק. רק רוצה להגיד שאני התחלתי עם כמה סנטים והגעתי ל AWP ASSIMOV צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 ביולי 25 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 39 דקות gu4rdian(אח בלב) אמר: רק רוצה להגיד שאני התחלתי עם כמה סנטים והגעתי ל AWP ASSIMOV אני רק רוצה להגיד שהתחלתי עם כמה סנטים והגעתי ל butterfly knife boreal forest ft^-^ לנושא: בגדול אם אין לך את הסטים גארד על הפלאפון תצתרך לחכות שבע ימים עד שהטרייד עם האתר יאושר, בדרכ הם לא נותנים לאנשים שאישור הטרייד שלהם לא בפלאפון. תגדיר פלאפון לא עובד, אם הוא מת אתה יכול פשוט לקחת את הסים ולשים בפלאפון אחר ולאשר. זה לא אמור ליהיות בעיה. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mafrumon.exe 71 פורסם 2017 ביולי 25 Mafrumon.exe YourGame Advanced דור 71 283 הודעות לפני 14 שעות NaDav CSGO אמר: אני רק רוצה להגיד שהתחלתי עם כמה סנטים והגעתי ל butterfly knife boreal forest ft^-^ לנושא: בגדול אם אין לך את הסטים גארד על הפלאפון תצתרך לחכות שבע ימים עד שהטרייד עם האתר יאושר, בדרכ הם לא נותנים לאנשים שאישור הטרייד שלהם לא בפלאפון. תגדיר פלאפון לא עובד, אם הוא מת אתה יכול פשוט לקחת את הסים ולשים בפלאפון אחר ולאשר. זה לא אמור ליהיות בעיה. עם אתה מעביר סטים גארד מטלפון לטלפון אז יהיה לך טרייד באן ל15 ימים בברכה דור, MafruM` קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 25 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 4 שעות NaDav CSGO אמר: אני רק רוצה להגיד שהתחלתי עם כמה סנטים והגעתי ל butterfly knife boreal forest ft^-^ לנושא: בגדול אם אין לך את הסטים גארד על הפלאפון תצתרך לחכות שבע ימים עד שהטרייד עם האתר יאושר, בדרכ הם לא נותנים לאנשים שאישור הטרייד שלהם לא בפלאפון. תגדיר פלאפון לא עובד, אם הוא מת אתה יכול פשוט לקחת את הסים ולשים בפלאפון אחר ולאשר. זה לא אמור ליהיות בעיה. יותר נכון כפתור לא עובד נכבה לי הטלפון כשנגמר לי הסוללה ואז גיליתי שהכפתור שפתוח אותו לא עובד אז גם על הדרך שברתי לי את המסך מעצבים RIP 1400 שקל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 25 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 11 דקות D∅x אמר: עם אתה מעביר סטים גארד מטלפון לטלפון אז יהיה לך טרייד באן ל15 ימים אם* קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mafrumon.exe 71 פורסם 2017 ביולי 25 Mafrumon.exe YourGame Advanced דור 71 283 הודעות קושאמכ בברכה דור, MafruM` קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 25 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות XD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 ביולי 25 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 42 דקות fAdE cRiNgE אמר: יותר נכון כפתור לא עובד נכבה לי הטלפון כשנגמר לי הסוללה ואז גיליתי שהכפתור שפתוח אותו לא עובד אז גם על הדרך שברתי לי את המסך מעצבים RIP 1400 שקל יא דפוק שהפלאפון מכובה כי נגמר לו הסוללה מחברים ואז זה פותח אוטומתי מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 25 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות (נערך) לפני 19 דקות NaDav CSGO אמר: יא דפוק שהפלאפון מכובה כי נגמר לו הסוללה מחברים ואז זה פותח אוטומתי לא זה לא בגלאקסי זה לא פותח לי נערך 2017 ביולי 25 על ידי fAdE cRiNgE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 ביולי 26 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני 8 שעות fAdE cRiNgE אמר: לא זה לא בגלאקסי זה לא פותח לי חחח אתה רציני לי זה תמיד עובד אני מחבר וזה פותח לבד צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו