one punh 24 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 24 one punh חדש/ה ב־YourGame mano 24 39 הודעות אני לא יכול להכנס לשרת הפאן בכל פעם שאני מנסה להכנס זה כותב לי failed to join game השמח אם מישהו יעזור לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
one punh 24 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 24 one punh חדש/ה ב־YourGame mano 24 39 הודעות עשיתי את זה 3 פעמים וזה עדיין רושם את אותו דבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 ביולי 24 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות לפני כעת blackShadow אמר: זה לא בעיה בשרת זה בעיה אצלך תצא ותיכנס מהמשחק הוא כתב יש לי בעיה בשרת הפאן לא בעיה בשרת הפאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
one punh 24 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 24 one punh חדש/ה ב־YourGame mano 24 39 הודעות מישהו מוכן להסביר לי מה נדפק בפאן?? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Osh3r (Qu1zZ) 40 פורסם 2017 ביולי 24 Osh3r (Qu1zZ) משתמש רשום אושר 40 178 הודעות זה בעיה כללית זה לכולם כך! כתוב שם שחסמו את האיזור שלנו... הסיכון הכי גדול בחיים הוא לא לקחת סיכון כלל. Python.HTML.JavaScript קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו