kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 23 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות (נערך) אתם בטח מכירים הרבה בוטים עם Rates שונים לעליית רמות. זה עובד ככה, אתה שולח trade offer לבוט עם כמות המפתחות שאתה רוצה ואתה מקבל trade offer חזרה עם הsets מוכנים. יש אתר שמישהו שאני מכיר בנה כדי לרכז את כל הבוטים שעובדים ועם הrates הכי טובים במקום אחד. יותר סטים בexchange rate - יותר טוב. אבל לא תמיד יש לבוטים עם הrates הטובים סטים במלאי. http://tradebots.top/#trading *אני לא ממליץ על אף בוט פה. * אל תשתמשו בבוטים שדורשים deposit כמו האתרי סקאם האלה. נערך 2017 ביולי 23 על ידי kenny_omega קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 ביולי 23 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות 1. הדבר הזה קיים מלא זמן... 2. זה לא אתר טוב יש מלא בוטים הרבה יותר טובים שלוקחים מפתח ואתה מקבל תמורתו 30-32 סטים שזה די הרבה... 3. למי יש כוח? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 23 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות לפני 18 דקות Binkeys אמר: 1. הדבר הזה קיים מלא זמן... 2. זה לא אתר טוב יש מלא בוטים הרבה יותר טובים שלוקחים מפתח ואתה מקבל תמורתו 30-32 סטים שזה די הרבה... 3. למי יש כוח? 1. אני בא בטוב לעזור פה לאנשים תודה רבה שאתה בא בגישה חרא 2. בוא תשלח לי בוטים LEGIT שנותנים מעל 27, אני בטוח שבעל האתר ישמח וגם אני. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 ביולי 23 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 53 דקות kenny_omega אמר: 1. אני בא בטוב לעזור פה לאנשים תודה רבה שאתה בא בגישה חרא 2. בוא תשלח לי בוטים LEGIT שנותנים מעל 27, אני בטוח שבעל האתר ישמח וגם אני. לא באתי בקטע חרא... אם הייתי בא בקטע חרא הייתי אומר שהבוטים לא לג'יט... פשוט אומר שאם אתם עושים רשימה תהיו מעודכנים עד הסוף... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 24 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות לפני 23 שעות Binkeys אמר: לא באתי בקטע חרא... אם הייתי בא בקטע חרא הייתי אומר שהבוטים לא לג'יט... פשוט אומר שאם אתם עושים רשימה תהיו מעודכנים עד הסוף... נו כן בוא תשלח אחי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו