doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 23 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שם מגיש התלונה:דורון SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): STEAM_1:1:122710480 השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:דףראן האדמין שביצע את ההרחקה: capitanpizza אורך ההרחקה:30 סיבת ההרחקה:shem ko tov תיאור המקרה: אני והאדמינים החכמים רבנו הוא טען שאם בשם שלי יש @all הוא לא יכול להביא לי באן ואז אני אמרתי שהוא פשוט יכול לעשות פקודה פשוטה ואז שיניתי תשם שלי ל @@@@@@@@@@@ והביאו לי קיק בלי שום סיבה שנראית לאדמין משם הכל התלקח ובסוף האדמין אמר לי לשנות תשם ואני לא יכולתי כי שיניתי יותר מידי והוא עם לב הקרח שלו מחליט להביא לי באן למרות שאמרתי לו שאני לא יכול לשנות את השם ושאני לא עושה בעיות הוכחות ( במקרה ויש) בהעלאה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Himegoto 74 פורסם 2017 ביולי 23 Himegoto YourGame Expert שגיא 74 339 הודעות דבר ראשון אמרתי לך לשנות את השם שלך כמה פעמים הבאתי לך קיק אזערה ואחרי זה אמרתי לך לשנות את השם עוד פעם ואחרי זה שיניתה לשם בסדר ואחרי זה עשיתה שם כזה all עם שטרודל ואחרי זה אתה שיניתה לכמה שמות שהם לא בסדר וזאת סיבת הבאן. והרייזון הוא רייזון שונה עכשיו תסתכל בסורסבאן עכשיו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 23 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות מה הבעיה עם השם הזה?? @@@@@@@@@@@@@@@@ אתה יכול להעניש אותי ככה רוצה לנסות?, אמרתי לך שתנסה לתת לי מיוט לדקה ואתה התנגדת אמרת שאם אני לא משנה תשם אני בבאן אין שום בעיה בשם הזה הכל התחיל בגלל השם הזה ואתה אמרת לי לשנות אותו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Himegoto 74 פורסם 2017 ביולי 23 Himegoto YourGame Expert שגיא 74 339 הודעות לפני כעת doron אמר: מה הבעיה עם השם הזה?? @@@@@@@@@@@@@@@@ אתה יכול להעניש אותי ככה רוצה לנסות?, אמרתי לך שתנסה לתת לי מיוט לדקה ואתה התנגדת אמרת שאם אני לא משנה תשם אני בבאן אין שום בעיה בשם הזה הכל התחיל בגלל השם הזה ואתה אמרת לי לשנות אותו אתה באתה לשרת כדי לעשות בעיות ואתה יודע את זה ואתה עושה את זה בכווונה כי אתה יודע את החוקים טוב מאוד כי אתה הייתה אדמין וזה ידוע הייתה פשוטיכול להחזיר לשם הקודם כי שיניתה בכוונה ואחרי זה התחלתה להתווכח איתי על זה וככה קיבלתה את הבאן אחרי מלא אזערות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2017 ביולי 23 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות אתה שינית את השם שלך הרבה פעמים למרות שאמרו לך שאסור, וחוץ מזה גם התחכמת ושינית את השם שלך לשם שאסור (@all). בכל מקרה, הבאן ירד כבר ואני מקווה שהבנת את הטעות. נעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.