עבור לתוכן

בקשה להורדת מיוט וגאג

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Shai
  • Shai
  • 49
  • 250 הודעות
(נערך)

שלום,

לפני כמה ימים אני שיחקתי בשרת ה-Fun עם חבר שבחיים לא שיחק ב-YourGame, כמה אנשים התחכמו וניסו לפרסם קהילה (אלא לא באמת פרסמו ואמרו "אפשר לפרסם קהילה תצטרפו ל-X" - יורגיים גוגל וכו..)

אז חבר שלי אמר בצחוק תכנסו ל-VG והוא לא התכוון לומר את זה בכוונה הוא לא ידע שהקהילה הזאת כזאת סטריקטית בדברים האלה ופעם ראשונה שאתה משחק אתה יכול לקבל Silence לשבוע, אז ניסיתי להגן עליו ולאמר לאדמין שהוא לא פרסם אותם בכוונה ואולי תסלח לו על זה ותגיד לו שזה לא יקרה עוד פעם, נו וברור שלאדמינים האלה אומרים שהם לא יכולים להוריד על דברים כאלה - הם יכולים ועוד אבל הם פשוט לא יודעים את היכולות שלהם ומה הם יכולים לעשות ולהיות יותר יצירתיים ויותר טובים בדרגתם. אז אחרי שניסיתי ללכת נגד האדמין בלי זלזול ובלי פרסום שעשיתי אני גם קיבלתי Silence לשבוע (אפילו לא כתבתי פרסום קהילה, אני כתבתי "הוא לא באמת פרסם קהילה" והוא נתן לי גאג שבוע על "מפרסם קהילה" מ-@Binkeys
אני מבקש ממכם אם אתם יכולים להוריד לי את הגאג והמיוט בהזדמנות, אני שחקן ישן מ-2015 ובחיים לא גרמתי בעיות לקהילה ולא פירסמתי כלום כי תמיד הייתי נאמן לקהילה וגם הייתי אדמין פה ובחיים לא גרמתי לבעיות.

אני לא יעשה את הטעות שעשיתי שוב...

הערות:  קישור לגאג ומיוט שלי - https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=commslist&searchText=shekelstein&Submit=Search

@Binkeys

@Forrest Gump

@Shekel-Fucker

נערך על ידי Shai
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 1
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

לפי התלונה הקודמת זה היה מובן שקיבלת מיוט לחצי שעה וגאג לחצי שעה, לא לשבוע.

שוב פעם, סליחה על אי הנוחות והאדמין יטופל.

הבלוקים ירדו.

מקווה לראותך בשרתים :)

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...