ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 22 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לגבי ההצעה הזאת של פייד - החוק לפני השינוי אמר שאסור לשחק המלך אמר ב-4 ואחרון שקופץ ב-4. החוק לאחר השינוי אומר שמותר לשחק המלך אמר עד 2 ואחרון שקופץ מת עד 2. שאלונים כרגיל. מותר לשחק בכל זמן שתרצו. מקווה שזה ברור לכולם. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 פורסם 2017 ביולי 22 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות תודה רבה ! :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 ביולי 22 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות המשתמש ParaDoX אמר: החוק לאחר השינוי אומר שמותר לשחק המלך אמר עד 2 ואחרון שקופץ מת עד 2. שאלונים כרגיל. מותר לשחק בכל זמן שתרצו. מקווה שזה ברור לכולם. אני בכללי נגד החוק הזה סיבה - אם ישחקו רק אחרון שקופץ מת/שאלונים מה הקטע בגייל? תאמין לי שיחקתי תקופה ענקית בגייל ומשחקים רק האחרון שקופץ מת ושאלונים אני בעד לאסור לשחק שאלונים/אחרון שקופץ מת ולעשות שאפשר לשחק משחקים במפה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 ביולי 22 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות המשתמש BlueCat קפטן-תחתונים אמר: אני בכללי נגד החוק הזה סיבה - אם ישחקו רק אחרון שקופץ מת/שאלונים מה הקטע בגייל? תאמין לי שיחקתי תקופה ענקית בגייל ומשחקים רק האחרון שקופץ מת ושאלונים אני בעד לאסור לשחק שאלונים/אחרון שקופץ מת ולעשות שאפשר לשחק משחקים במפה לשחק במפה זה לא כיף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 22 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות המשתמש BlueCat קפטן-תחתונים אמר: אני בכללי נגד החוק הזה סיבה - אם ישחקו רק אחרון שקופץ מת/שאלונים מה הקטע בגייל? תאמין לי שיחקתי תקופה ענקית בגייל ומשחקים רק האחרון שקופץ מת ושאלונים אני בעד לאסור לשחק שאלונים/אחרון שקופץ מת ולעשות שאפשר לשחק משחקים במפה הרוב החליט שכך נוח יותר. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
qwert 26 פורסם 2017 ביולי 23 qwert YourGame Beginner גיא 26 118 הודעות המשתמש BlueCat קפטן-תחתונים אמר: אני בכללי נגד החוק הזה סיבה - אם ישחקו רק אחרון שקופץ מת/שאלונים מה הקטע בגייל? תאמין לי שיחקתי תקופה ענקית בגייל ומשחקים רק האחרון שקופץ מת ושאלונים אני בעד לאסור לשחק שאלונים/אחרון שקופץ מת ולעשות שאפשר לשחק משחקים במפה תמרוד יחנון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו