*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 21 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות שם מגיש ההצעה:fade תאריך הגשת ההצעה:21.7 הצעה לשרת: (שם השרת)jail פירוט על ההצעה:ראפ בזמן hns מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: שיהיה יותר אווירה בשרת ושיהיה יותר כיף קישור לפלאגין (במידה ויש):----------- הערות:--------------- שם מגיש ההצעה:fade תאריך הגשת ההצעה:21/7 הצעה לשרת: (שם השרת)jail פירוט על ההצעה:שיהיה מותר לעשות hns אחרי CT)1ct כן ו ct לא) מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי אנשים אוהבים hns קישור לפלאגין (במידה ויש):------------- הערות:--------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 ביולי 22 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לא מבין למה אתה ממשיך להציע פה דברים אם עברת קהילה... Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 22 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות @ParaDoX ? לפני 11 שעות Bumps אמר: לא מבין למה אתה ממשיך להציע פה דברים אם עברת קהילה... זה כיף להגיב בכל מקרה XD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו