*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 20 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות שם מגיש ההצעה:fade תאריך הגשת ההצעה:20/7 הצעה לשרת: (שם השרת)jail פירוט על ההצעה:לעשות שאלונים גם בפחות מ 2(או כל משחק אחר כמו אחרון ש..,המלך אמר,וכו..) מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי זה פחות יעכב ויגרום לאלרים יותר מהירים וזה פשוט לדעתי יותר כיף מקפיצה החבל וכל השטויות האלה(זאת הדעה שלי) קישור לפלאגין (במידה ויש):------ הערות:--------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 ביולי 20 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות אפשר לעשות ככה, מותר שאלונים המלך אמר ואחרון שקופץ מת עד 2. ב-2 כבר אסור. מה דעתכם? ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 ביולי 20 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 1 שעה ParaDoX אמר: אפשר לעשות ככה, מותר שאלונים המלך אמר ואחרון שקופץ מת עד 2. ב-2 כבר אסור. מה דעתכם? אפשר לעשות ככה,אבל עדיין אם יהיה אפשר ב2 אז יהיה יותר טוב לפי דעתי. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 ביולי 20 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות נמתין לתוצאות הסקר. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 פורסם 2017 ביולי 21 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות מה טוב בזה? עדיף משחקים נורמלים מאשר דברים טכניים.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 21 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 22 שעות ParaDoX אמר: אפשר לעשות ככה, מותר שאלונים המלך אמר ואחרון שקופץ מת עד 2. ב-2 כבר אסור. מה דעתכם? אני חושב שנעשה שיהיה אפשר גם ב2 כי זה כל הכיף.. אבל מה שבאלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 22 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפי תוצאות הסקר, הרוב המוחלט רוצה את ההצעה הזאת. @ParaDoX מהי החלטתך הסופית? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 ביולי 22 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות החוק התווסף לשרת. מקווה שלא תתפרעו ותשחקו רק אחרון שקופץ מת. ניתן לנעול. @WackThat ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 ביולי 22 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.