Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 20 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: שחר SteamID: STEAM_1:0:171335183 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: שקל קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין לי תאריך המקרה: 20.7.2017 תיאור המקרה: הרבה זמן לא נכנסתי לשרת הפאן שמעתי שיש אחסון ישראלי ושיש הרבה אנשים אז באתי הכול היה טוב ויפה פתאום המפקח קהילות בא... כולם שיחקו והיה טוב עד ש... המפקח קהילות הביא לכולם סליי בשרת הפאן למה אתם שואלים? (היה את המשחק סקייט הזה שגולשים מה לעשות שיש אנשים שטובים בביאופ בקהילה הזו? להביא להם סליי?) תשובתו של שקל - זה מעכב ואין לי כוח לחכות חמש דקות כי יש הרבה מתים תשובתו של שחר - אדמין למה אתה עושה אבוזים + אדמין אבוז תשובתו של שקל - מיוט 30 לשחר תשובתו של שחר - אדמין למה אתה עושה אבוזים (בצאט) תשובתו של שקל - גאג 30 לשחר באמת אני לא מבין מה קרה לקהילה הזו כול אחד שבדרגה יותר גבוה מאדמין חושב שמותר לו הכל בהצלחה בגישה הזו וגם אני קיבלתי גאג על זה שרשמתי אדמין אבוז וילד אחד (אני לא מכיר אותו) רשם אדמין גיי והוא לא קיבל אפילו גאג (מוזמנים לבדוק בסורס באן) הוכחות תומכות: יש לי ראקורד של כול המקרה אני יעלה בערב בנתיים תוכלו לראות צלמי מסך שמראים את הכל 1) http://prntscr.com/fy0vp2 - פעם היה באג (בגלל הבאטמן) שזה היה מביא להם גוד לטרור אחד הסירו את הסקין אז אין את הבאג הזה יותר ושקל עדיין הביא סליי למישהו שחשב שיש לו גוד בגלל הסיטי לא הצליחו לפגוע בו תשובתו של שקל - גם כך הוא היה אחרון וסתם עיכב 2) http://prntscr.com/fy0vgz 3) http://prntscr.com/fy0x67 - פה רואים שהוא הביא סליי לכולם הערות: אני לא מתלונן על המיוט והגאג שקיבלתי אני מתלונן על המפקח קהילות... המיוט והגאג שקיבלתי מוצדקים הסליי ששקל הביא זה לא מוצדק... זה שרת פאן לא דאפרן כל הכיף זה לעשות ביאופ להרוג רק נייף וכו מר שקל אם אתה רוצה אני מוכן להסביר לך מה זה התעללות/abuse אבל בפרטי כי זה לא נושא הפורום... נערך 2017 ביולי 20 על ידי BlueCat קפטן-תחתונים עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2017 ביולי 20 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות לא אמרתי אין לי כוח לחכות חמש דקות ולא הבאתי סליי על דעת עצמי, אל תכניס לי מילים לפה. אני הבאתי סליי לכולם בגלל שהיה משחק של סקייט בשרת ושיחקנו אותו כבר הרבה זמן ונשארו הרבה אנשים חיים, בגלל שלא רציתי לעכב סתם את שאר השרת אמרתי לשחקנים (וגם לעצמי כי גם אני הייתי חי) שיש לנו עד דקה מסוימת לסיים או שאני מביא סליי לכולם בשביל לא לעכב, וכמובן ברגע שהבאתי סליי קפצת והתחלת להספים, איך זה שרק אתה קפצת? שרת עם 20 אנשים ואף אחד לא דיבר וכולם הצדיקו אותי חוץ ממך... הסליי שהבאתי לשחקן היחיד כששיחקנו בכדורגל הוא בגלל שכל השרת אמר לי לתת לו סליי ושיש באג שהוא ב God, בגלל שאני זוכר את הבאג הזה מפעם הבאתי לו סליי וזהו, השחקן רשם אדמין גיי והזהרתי אותו. אתה פשוט חוצפן שאתה בא לעשות טרולים בשרתים ומעצבן את האדמינים ואז עוד בא לפורום ומתלונן. ויפה גם שאתה לא מצלם את כל הצ'אט ומצלם רק את מה שמוציא אותך נקי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 20 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת Shekel-Fucker אמר: לא אמרתי אין לי כוח לחכות חמש דקות ולא הבאתי סליי על דעת עצמי, אל תכניס לי מילים לפה. אני הבאתי סליי לכולם בגלל שהיה משחק של סקייט בשרת ושיחקנו אותו כבר הרבה זמן ונשארו הרבה אנשים חיים, בגלל שלא רציתי לעכב סתם את שאר השרת אמרתי לשחקנים (וגם לעצמי כי גם אני הייתי חי) שיש לנו עד דקה מסוימת לסיים או שאני מביא סליי לכולם בשביל לא לעכב, וכמובן ברגע שהבאתי סליי קפצת והתחלת להספים, איך זה שרק אתה קפצת? שרת עם 20 אנשים ואף אחד לא דיבר וכולם הצדיקו אותי חוץ ממך... הסליי שהבאתי לשחקן היחיד כששיחקנו בכדורגל הוא בגלל שכל השרת אמר לי לתת לו סליי ושיש באג שהוא ב God, בגלל שאני זוכר את הבאג הזה מפעם הבאתי לו סליי וזהו, השחקן רשם אדמין גיי והזהרתי אותו. אתה פשוט חוצפן שאתה בא לעשות טרולים בשרתים ומעצבן את האדמינים ואז עוד בא לפורום ומתלונן. בא לעשות טרולים LOL אחלה מפקח קהילות עובדה פעם אחת לא פרשתי מהקהילה הזו כול מי שמת הצדיק אותך כי לא היה להם כוח לחכות ואתה גם ממת אני רואה בראוקרד... שנשארו הרבה בחיים 5 WOW באמת זה הרבה 2 טרור 3 סיטי עבר כולה 2 דקות שזה כלום ורק אני רשמתי אדמין אבוז כי לי באמת אכפת מהקהילה הזו אם כול אדמין יעשה מה שהוא רוצה אז הקהילה תקרוס... השרת אמר לתת לו סליי האם השרת הוא זה שמחליט???? LOL וכן נכון אני חוצפן ולפעמים בא לעשות טרולים אבל הפעם באתי רק לשחק... ועוד דבר ששכחתי לרשום על אדמין גיי לא מקבלים גאג ועל אדמין אבוז מקבלים גאג? מה יותר מעליב? אני ישלח לך בהודעה בפרטי עוד מעט מה זה אבוז סבבה? עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2017 ביולי 20 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות לפני 28 דקות BlueCat קפטן-תחתונים אמר: בא לעשות טרולים LOL אחלה מפקח קהילות עובדה פעם אחת לא פרשתי מהקהילה הזו כול מי שמת הצדיק אותך כי לא היה להם כוח לחכות ואתה גם ממת אני רואה בראוקרד... שנשארו הרבה בחיים 5 WOW באמת זה הרבה 2 טרור 3 סיטי עבר כולה 2 דקות שזה כלום ורק אני רשמתי אדמין אבוז כי לי באמת אכפת מהקהילה הזו אם כול אדמין יעשה מה שהוא רוצה אז הקהילה תקרוס... השרת אמר לתת לו סליי האם השרת הוא זה שמחליט???? LOL וכן נכון אני חוצפן ולפעמים בא לעשות טרולים אבל הפעם באתי רק לשחק... ועוד דבר ששכחתי לרשום על אדמין גיי לא מקבלים גאג ועל אדמין אבוז מקבלים גאג? מה יותר מעליב? אני ישלח לך בהודעה בפרטי עוד מעט מה זה אבוז סבבה? אה לא בא לעשות טרולים? אמרתי לי בטים ספיק בדיוק חמש דקות לפני שכל מה שאתה עושה בקהילה הזאת זה רק טרולים, כמה חבל שלא צילמתי את זה. רשמת מלא פעמים אדמין אביוז לא רק פעם אחד וגם הספמת במיק והזהרתי אותך לפחות פעמיים אבל נכון תמשיך בדעה שלך שרשמת רק פעם אחת. השרת לא מחליט, אני זוכר את הבאג מפעם אז הבאתי סליי ומסתבר שעשיתי טעות וגם ביקשתי סליחה מאותו השחקן בראונד שאחרי שראיתי שהבאג הזה לא קיים. השחקן הזה רשם פעם אחת אז החלטתי להביא לו אזהרה. אתה שוב פעם מתחצף ומתגרה ואז לא מבין למה תמיד אתה מקבל מיוטים וגאגים, תפסיק להיות תמים ותתחיל כבר להבין שאתה מעצבן אנשים ומתגרה בהם בלי הפסקה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 20 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות שחר, אתה מכיר את הסיפור על הילד עם הזאב? שעבד על כולם שיש זאב בכפר וכל פעם הוא שיקר להם, ובפעם שבאמת הגיע זאב הילד נהרג כי אף אחד לא בא לעזור לו, כי כבר לא מאמינים לו? אני רואה פה דמיון - לא פעם אחת קיבלתי ממך הודעה שכל מה שאתה עושה זה טרולים בשרתים, אבל פתאום כשמתחשק לך וזה זמן טוב להגיש תלונה אז לא, הפעם רק באת לשחק, כמה נוח. שים לב לעצמך, אי אפשר לקחת אותך ברצינות כשזו הגישה. לתלונה עצמה, כרגיל, אין פה שום דבר חריג, הראוונד לקח הרבה זמן ועומר החליט שצריך להמשיך הלאה והוא הקציב לכולם זמן מסויים לסיים וזה לא קרה, אז הוא הביא סליי, וממשיכים לשחק כרגיל :) תודה רבה על התלונה, אבל היא לא מוצדקת. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.