Shai 49 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 20 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות (נערך) יש לי חבר שהצטרף לשרת והוא חדש והאימבציל הזה אמר להצטרף לקהילה כלשהי אז אני אמרתי לאחד האדמינים שהוא לא התכוון ושזה היה בצחוק והוא לא יעשה זאת שוב והוא נתן לי SILENCE לשבוע על זה "שהזכרתי את זה" מה זה החוק המטומטם הזה על להזכיר קהילות??? אם זה לא פירסום כלשהו אז מה הבעיה פה? למה ישר אתם הולכים על גאג ומיוט ולא נותנים להסביר את המצב או נותנים לאנשים אזהרה שילמדו מטעויות..... אתם בכלל לא רוצים להקשיב וישר ללכת על גאגים ומיוטים לשבוע ואחר כך להתעלם מהאנשים כאילו לא קרה כלום... (זה למה אני מתפלא למה השרתים לא פופולארים) האדמינים פה זה צחוק ועושים פעולות כאילו הם רובוטים ומתעלמים ממנו וגם חלק מהחוקים זה שטויות ששיתחררו קצת וילמדו מה זה אישיות, פשוט מדהים למה שקרה לקהילה הזאת... גם אני לא ידעתי אם אני שם תג במשחק של AntiNazi אני יכול לקבל באן בגלל שכתוב שם "Nazi" ...היה יותר טוב פעם... נערך 2017 ביולי 20 על ידי Shai בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 20 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות יש סיבה לכך, אם לא יהיו חוקים אנשים יחפשו ויחפשו לגעת בגבולות, אז מציבים קווים אדומים שאנשים לא ינסו לעבור אותם. בכל אופן, אשמח לקבל רקורד של המקרה בשביל להבין מה קרה שם, ועל הדרך תערוך את התלונה לפי הטופס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 20 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות לפני 7 שעות Forrest Gump אמר: יש סיבה לכך, אם לא יהיו חוקים אנשים יחפשו ויחפשו לגעת בגבולות, אז מציבים קווים אדומים שאנשים לא ינסו לעבור אותם. בכל אופן, אשמח לקבל רקורד של המקרה בשביל להבין מה קרה שם, ועל הדרך תערוך את התלונה לפי הטופס מצטער Forrest Gump, אך אין לי רקורד אני לא ציפיתי שזה יקרה ככה במקריות בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 21 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות מי האדמין שנתן את ההרחקה? ומה הסטים איידי שלך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 21 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות לפני 8 שעות Forrest Gump אמר: מי האדמין שנתן את ההרחקה? ומה הסטים איידי שלך? זה לא הייתה הרחקה, זה היה מיוט וגאג ביחד, זה היה Binkeys, ורק שתדע הייתי פה אדמין בעבר ובחיים לא גרמתי לבעיות אז למה ישר מיוט וגאג? סטים איידי: STEAM_0:1:52535208 בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו