Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 18 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות שם מגיש ההצעה: שי תאריך הגשת ההצעה: 19.7.17 הצעה לשרת: (שם השרת) jailbreak פירוט על ההצעה: שיש את הvotect אם יוצא random number אז יהיה אפשר לעשות מספר חדש במקום המספר שבחרתם. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: מכיוון שנגיד יש לי מספר 12 אז בטעות יכול להילחץ לי 123 ואז אני יכול להפסיד את הסיטי ודברים כאלה,אז אני אוכל לכתוב מספר חדש. קישור לפלאגין (במידה ויש): אין הערות: אין שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bivasroei 46 פורסם 2017 ביולי 19 bivasroei YourGame Expert רועי 46 574 הודעות לפני 6 דקות blackShadow אמר: אתה יודע שזה רנדומלי אם תכתוב 12 או 123 יש לך אותו סיכוי לזכות כי זה רנדומלי ולא משהו קבוע או אלגוריתם מסוים נכון. המספר הקבוע שלי הוא 159 ופעם בטעות עשיתי 59 ונבחרתי לסיטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 ביולי 19 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות הצעה מיותרת אבל תוסיף ווט... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 ביולי 19 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות חלאס עם ההצעות האלה אנשים סתם מציעים דברים לא יעילים כדי להגיד שבגללם יש את זה Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 ביולי 19 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני כעת Bumps אמר: חלאס עם ההצעות האלה אנשים סתם מציעים דברים לא יעילים כדי להגיד שבגללם יש את זה XD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 ביולי 19 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות לפני 22 שעות Sini Katan אמר: שם מגיש ההצעה: שי תאריך הגשת ההצעה: 19.7.17 הצעה לשרת: (שם השרת) jailbreak פירוט על ההצעה: שיש את הvotect אם יוצא random number אז יהיה אפשר לעשות מספר חדש במקום המספר שבחרתם. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: מכיוון שנגיד יש לי מספר 12 אז בטעות יכול להילחץ לי 123 ואז אני יכול להפסיד את הסיטי ודברים כאלה,אז אני אוכל לכתוב מספר חדש. קישור לפלאגין (במידה ויש): אין הערות: אין הצעה מפגרת למתכנת יש דברים אחרים לעשות במקוהדבר הזה וקח bind key "say 12 קח תשים תמספר שלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 ביולי 19 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות bind "i" "say 250 Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 ביולי 19 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות bind "w" "say 12 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 19 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לא נחוץ, לעומת דברים אחרים שהמתכנת עובד עליהם כרגע. תודה על ההצעה בכל זאת הבא שיגיב בתלונה שלא קשורה אליו יורחק מהפורום. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.