*iLay* 480 פורסם 2017 ביולי 18 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות (נערך) לפני 17 דקות BlueCat קפטן-תחתונים אמר: תמכור ב100 דולר כי אתה ראשון !!!!!!!!!! יאללה מילה קונים נ.ב עכשיו יש משחק בקאבל אז כולם רואים gl לכולם נערך 2017 ביולי 18 על ידי fAdE cRiNgE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 ביולי 18 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני 15 שעות fAdE cRiNgE אמר: מנהל הפורום מורנינג לא רואה משחקים,בשביל הכבוד שלך תערוך את התגובה ♥ רואה משחקים מהתקופה שVP ניצחו את ה EMS One, אתה עדיין היית בעגלה, תמיד מאז היו רושמים !drop, וגם באמאשלכם זה לא באמת עובד אז מה אתם מתווכחים. וגם מה לעשות רוב המגניבים שהיו רושמים !drop פרשו ואז באים ילדים כמו בלוקאט ואתה שרושמים !gift כי אתם חדשים לא מגניבים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 ביולי 18 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות לפני 1 דקה WackThat אמר: רואה משחקים מהתקופה שVP ניצחו את ה EMS One, אתה עדיין היית בעגלה, תמיד מאז היו רושמים !drop, וגם באמאשלכם זה לא באמת עובד אז מה אתם מתווכחים. וגם מה לעשות רוב המגניבים שהיו רושמים !drop פרשו ואז באים ילדים כמו בלוקאט ואתה שרושמים !gift כי אתם חדשים לא מגניבים. אני רואה עוד מאז שNiP ניצחו את FNATIC 16-14 ושנה אחרכך FNATIC ניצחו את NiP 16-14 בinferno ;) Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 ביולי 18 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני כעת Tez אמר: אני רואה עוד מאז שNiP ניצחו את FNATIC 16-14 ושנה אחרכך FNATIC ניצחו את NiP 16-14 בinferno ;) אז נכון תמיד היו רושמים !drop? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 ביולי 18 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות לפני כעת WackThat אמר: אז נכון תמיד היו רושמים !drop? כע למרות שאין סורסמוד בשרתים האלה והם בכלל צופים דרך GOTV אבל לך תבין רוסים Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 18 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות מרטין אני דיי בטוח שאני יותר וותיק במשחק ממך כי קיבלתי וואק :( #משחקמ2015 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 ביולי 18 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות לפני כעת BlueCat קפטן-תחתונים אמר: מרטין אני דיי בטוח שאני יותר וותיק במשחק ממך כי קיבלתי וואק :( #משחקמ2015 #משחקמ2013 #שיחקתיבאלפא Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 ביולי 18 Nah מורחקים 294 548 הודעות לפני 23 שעות WackThat אמר: אגב הרוב רושמים !drop פשוט כל מי שקוראים לו שחר רושם !gift @DEEZNUTS קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 ביולי 18 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 4 דקות WackThat אמר: רואה משחקים מהתקופה שVP ניצחו את ה EMS One, אתה עדיין היית בעגלה, תמיד מאז היו רושמים !drop, וגם באמאשלכם זה לא באמת עובד אז מה אתם מתווכחים. וגם מה לעשות רוב המגניבים שהיו רושמים !drop פרשו ואז באים ילדים כמו בלוקאט ואתה שרושמים !gift כי אתם חדשים לא מגניבים. אבל איך לא הייתי בעגלה אם אני יותר גדול ממך xג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 ביולי 18 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני 1 דקה BlueCat קפטן-תחתונים אמר: מרטין אני דיי בטוח שאני יותר וותיק במשחק ממך כי קיבלתי וואק :( #משחקמ2015 קניתי את המשחק ב 13 בינואר 2015 והייתי צופה במשחקים איזה שנה לפני בגלל חבר. (אל תשאל למה אני זוכר) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 ביולי 18 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני 15 דקות blackShadow אמר: אפשר לשאול למה אתה זוכר? כי זה באותו היום שקניתי ויזה נטען ואין לי מושג למה אני זוכר את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 19 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות 3 משחקים אחרונים לשלב הבתים (מרטין לא מגניב) 1) fnatic נגד G2 שעה 21:40 2) Cloud 9 נגד Virtus.pro שעה 22:50 3) FlipSid3 נגד Immortals שעה 00:00 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו