Sini Katan 197 פורסם 2017 ביולי 17 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 1 שעה BlueCat קפטן-תחתונים אמר: http://prntscr.com/fwsk0r אאוץ שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 ביולי 17 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 5 שעות WackThat אמר: מבטיח אתה לא יודע שרושמים !drop תכנס ותראה :) מנהל הפורום מורנינג לא רואה משחקים,בשביל הכבוד שלך תערוך את התגובה ♥ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 ביולי 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת fAdE cRiNgE אמר: מנהל הפורום מורנינג לא רואה משחקים,בשביל הכבוד שלך תערוך את התגובה ♥ ראיתי היום איתו משחק חחחח BIG VS C9 לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 ביולי 17 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 6 דקות NadavOhana אמר: ראיתי היום איתו משחק חחחח BIG VS C9 nice אבל למרטין אין מזל כי פעם אחת הוא דרקון או בלרינה אז הוא לא יזכה בדרופ בחיים בדיחה ממרטין מורנינג כי אני מצחיק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 17 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 17 דקות NadavOhana אמר: ראיתי היום איתו משחק חחחח BIG VS C9 בושה לC9 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
qwert 26 פורסם 2017 ביולי 17 qwert YourGame Beginner גיא 26 118 הודעות @BlueCat קפטן-תחתונים אני לא יכול לראות כרגע BIG משתמשים בבאג של ה Jump Crouch? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 ביולי 17 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות זכיתי בCACHE SOUVENIR ואני גאה בעצמי ^,^ Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 ביולי 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת Tez אמר: זכיתי בCACHE SOUVENIR ואני גאה בעצמי ^,^ שלוש שניות להביא לי לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 ביולי 17 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 3 דקות Tez אמר: זכיתי בCACHE SOUVENIR ואני גאה בעצמי ^,^ זה בזכותי. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 ביולי 17 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות לפני 8 דקות NadavOhana אמר: שלוש שניות להביא לי לפני 5 דקות NaDav CSGO אמר: זה בזכותי. https://gyazo.com/abba63a3b3c6886679737d6b0674ed52 חיים בסרט שניכם Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 17 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 25 דקות qwert אמר: @BlueCat קפטן-תחתונים אני לא יכול לראות כרגע BIG משתמשים בבאג של ה Jump Crouch? YES עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 ביולי 18 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 2 שעות Tez אמר: https://gyazo.com/abba63a3b3c6886679737d6b0674ed52 חיים בסרט שניכם כמה אתה מביא לי מתוך זה? מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 18 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות Vega הפסידו EZPZ הם ירדו 3-0 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 ביולי 18 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 14 שעות Tez אמר: זכיתי בCACHE SOUVENIR ואני גאה בעצמי ^,^ ניקיטה יא אפס זכיתי בקאבלסטון קייס למרות שעוד לא היה משחק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 18 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת fAdE cRiNgE אמר: ניקיטה יא אפס זכיתי בקאבלסטון קייס למרות שעוד לא היה משחק תמכור ב100 דולר כי אתה ראשון !!!!!!!!!! עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו