kkk 3 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 15 kkk חדש/ה ב־YourGame רועי 3 1 הודעות אני מבקש לקרוא עד הסוף ולהתייחס ברצינות שלום קוראים לי רועי ואני נכנסתי היום לשרת שלכם עם יוקי aka עומר aka אחראי מנהלים aka אוהב אנימה aka חייל שלי היה ווט סיטי ולאחר 30 שניות נבחר מוד בחירת הסיטי שנקרא : random number לאחר 30 שניות נוספות המספר הנבחר היה 326 ואני בחרתי 333 ונבחרתי לסיטי אז התחיל הראונד והפסדנו ואז היה עוד ראונד ושוב הפסדנו ואז עוד אחד ואז ראונד רביעי ואז עשינו hns ואז אני ויוקי נשארנו אחרונים ואז עשינו שאלונים ואז שאלתי שאלה ואמרתי דברים טובים על הקהילה ואז קיבלתי מיוט לחצי שעה ואז הסיטי קיבלו סיטי ואז היה עוד ראונד ואז ירד לי המיוט אחרי זה קונקה (מאור) עשה בעיות וקיבל באן 7000 דקות ואז גנטלמן שם תאירייפ של ווינדוס אני לא בטוח אם ווינדוס 7 8 10 xp vista ואז הוא קיבל מיוט ליום אני הייתי מזועזע מהאירוע ובדיוק העבירו מפה ששייכת לקהילה מתחרה ושוב היה ווט סיטי ומישהו נבחר ולא לקח אותי למרות שמאוד רציתי וביקשתי יפה וגורל קיבל גאג כי הוא אמר שגנבו תמפה מאתם יודעים מאיפה רקורד של כל האירוע : מתכון של פנקייקס : כוס קמח 2 כפות סוכר קורט מלח 2 כפות שמן כוס חלב 2 כפיות אבקת אפיה 2כפיות תמצית וניל 1 ביצה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
eliran299292 0 פורסם 2017 ביולי 15 eliran299292 חדש/ה ב־YourGame eliran 0 1 הודעות תקשיב אתה טמבל מה זה המתכון הזה יצא מגעיל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kkk2 1 פורסם 2017 ביולי 15 kkk2 חדש/ה ב־YourGame שחר חסון 1 1 הודעות אחי אתה באמת באמת צודק והריקורד באמת מוכיח בדיוק מה שקרה אני הוא ABC ששם את האירייפ כביכול על פי מה ש PARADOX אומר אבל זה בכלל לא הייתי אני היו מלא אנשים שפתחו את המיק שלהם ואני הייתי ביניהם אבל לא העזתי מעולם לשים אירייפ זה מפחיד אותי אני מפחד שהאוזניות של יהרסו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 15 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות תתבגרו, בבקשה. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.