עבור לתוכן

תלונה על אור הגברי ביותר

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות

שם מגיש התלונה: Jeff - Aviv

SteamID: STEAM_1:0:169543088

סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): מיוט

השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JB

האדמין שביצע את ההרחקה: PARADOX הגברי

אורך ההרחקה: 15

סיבת ההרחקה: "al titarev"

תיאור המקרה: נכנסתי לשרת הגייל (חשוב לציין שהיו שם הרבה אנשים מקהילה מתחרה) ובסוף הראונד אור הגבר אמר לכל אלה מהקהילה המתחרה "אם באתם לפה לעשות בעיות אז תצאו" אז אמרתי לו "הם עוד לא נכנסו לשרת ואתה כבר מאשים אותם בזה שהם רוצים לעשות טרולים" ועל זה קיבלתי מיוט ל 15 דקות בלי אזהרה למרות שבכלל לא הייתי אמור לקבל אזהרה או מיוט...

הוכחות ( במקרה ויש) יש לי רקורד של כל מה שקרה, אם אור הגבר יכחיש את מה שקרה אני אעלה את הרקורד.

הערות : אור יודע שאני מעליו ובגלל זה הוא מתנהג בחוסר ביטחון ומשתיק אותי בכל הזדמנות שיש לו. אשמח שתטפלו בו.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 5
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

אהלן, אני רוצה לראות בדיוק מה קרה שם ולא לפי מה שאתה אומר ומה שאור אומר, תשלח את הרקורד בשביל שאוכל לטפל בתלונה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות
לפני 1 שעה Forrest Gump אמר:

אהלן, אני רוצה לראות בדיוק מה קרה שם ולא לפי מה שאתה אומר ומה שאור אומר, תשלח את הרקורד בשביל שאוכל לטפל בתלונה.

לא מבין על מה קיבלתי אזהרה אחי אבל לטיפולך : 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

תודה, אחרי בירור קטן עם אור מסתבר שנכנסת לשרת אחרי שהם עשו כמה דברים בעייתים שלא ראית (כי לא היית בשרת), ובזמן שהוא צריך לטפל בכל הבלאגן בשרת אתה בא עם היציאה הלא מתאימה הזאת וסתם מנסה ליצור עוד ריבים\בעיות כשיש לו כבר מספיק על הגב, ובגלל זה מבקשים לא להתערב בעניינים של חברי צוות כשהם מטפלים בבעיות בשרת, הוא לא נתן לך אזהרה כי המצב היה מספיק עמוס ואתה רק הכבדת, אין טעם להתחסדויות.

יש לך משהו להוסיף?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות
לפני 4 דקות Forrest Gump אמר:

תודה, אחרי בירור קטן עם אור מסתבר שנכנסת לשרת אחרי שהם עשו כמה דברים בעייתים שלא ראית (כי לא היית בשרת), ובזמן שהוא צריך לטפל בכל הבלאגן בשרת אתה בא עם היציאה הלא מתאימה הזאת וסתם מנסה ליצור עוד ריבים\בעיות כשיש לו כבר מספיק על הגב, ובגלל זה מבקשים לא להתערב בעניינים של חברי צוות כשהם מטפלים בבעיות בשרת, הוא לא נתן לך אזהרה כי המצב היה מספיק עמוס ואתה רק הכבדת, אין טעם להתחסדויות.

יש לך משהו להוסיף?

איזה בעיה עשיתי שהכבדתי על המצב שהיה קיים? בסך הכל זרקתי הערה קטנה שלא התכוונה למשהו רע...

עכשיו בוא תגיד לי למה זה אשמתי שאין אדמינים בגייל? כי זה נראה כאילו זה אשמתי ובגלל זה אני קיבלתי מיוט. הוא לא אמר לי לא להתערב או משהו וראיתי שלא היה שום עומס אני הייתי בשרת גם לפני ולא היה כלום!!!! הוא מנסה לתרץ את זה שסתם הוא הביא לי מיוט ותאמין לי שהייתי אדמין יותר זמן ממך וממנו ושתינו יודעים שלא אני ולא אתה היינו מביאים על זה מיוט או אפילו אזהרה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

היינו מביאים, תלוי בסיטוטאציה. כנראה שלאור זה הפריע וזה היה הדבר הנכון לעשות לפי שיקול דעות במקרה הזה.

התלונה שלך לא מוצדקת, מצטער

נעול

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...