*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 14 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות שם מגיש ההצעה:fade תאריך הגשת ההצעה:15.7 הצעה לשרת: (שם השרת)jail פירוט על ההצעה:פקודה /hstop שבודק כמה הדשוטים עשית כמו ktop ו top מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:בשביל לשפר את האים ולתת יותר מוטיבציה להשתמש בנשקים במקום רק נייף (לא שאני נגד) קישור לפלאגין (במידה ויש):----------- הערות: @ParaDoX @Forrest Gump @Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 ביולי 15 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות אין להגיב באשכולות הצעה. רק מנהלי השרת ומנהלי הקהילה מורשים להגיב. הבא שיגיב ולא קשור יוזהר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 ביולי 15 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות הצעה זו היא סתמית... כרגע אנחנו עובדים על דברים חשובים יותר. לכן הצעתך לא תתקבל. @WackThat, בבקשה לנעול. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 ביולי 15 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני 2 דקות ParaDoX אמר: הצעה זו היא סתמית... כרגע אנחנו עובדים על דברים חשובים יותר. לכן הצעתך לא תתקבל. @WackThat, בבקשה לנעול. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.