cyb3X- 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 14 cyb3X- חדש/ה ב־YourGame ירין 0 5 הודעות האדמין Osh3r (Qu1zZ) איים על במיוט סתם . אני מוסיף תמונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Osh3r (Qu1zZ) 40 פורסם 2017 ביולי 14 Osh3r (Qu1zZ) משתמש רשום אושר 40 178 הודעות היי שלום זה אני... דיי ברור מה קרה פה... ביקשתה מחבר שלך לשנות שם ותמונה ואמרתה לו לרשום את כל זה. לא אוכל לבצע גם את הפעולות האלה מכיוון שאני לא אדמין בשום שרת משחק של יורגיים. ואם אתה עושה את זה בגלל שרבנו אתמול זה דיי ילדותי... הסיכון הכי גדול בחיים הוא לא לקחת סיכון כלל. Python.HTML.JavaScript קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Osh3r (Qu1zZ) 40 פורסם 2017 ביולי 14 Osh3r (Qu1zZ) משתמש רשום אושר 40 178 הודעות לפני 2 דקות cyb3X- אמר: האדמין Osh3r (Qu1zZ) איים על במיוט סתם . אני מוסיף תמונה לפני שתערוך את זה. הסיכון הכי גדול בחיים הוא לא לקחת סיכון כלל. Python.HTML.JavaScript קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cyb3X- 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 14 cyb3X- חדש/ה ב־YourGame ירין 0 5 הודעות טוב שמעו, היה פה אי אבנה הוא עבד עלי מלפני כמה ימים שאישרו אותו לאדמין ואני לא הייתי מאז בפאן והאמנתי לו כי הוא בן דוד שלי אז הוא רשם לי שהוא בא מסמוי (שלא באמת יש לו אדמין) והוא איים עלי שהוא "יתן לי מיוט" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cyb3X- 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 14 cyb3X- חדש/ה ב־YourGame ירין 0 5 הודעות לפני 7 דקות SnakeyN3t אמר: היי שלום זה אני... דיי ברור מה קרה פה... ביקשתה מחבר שלך לשנות שם ותמונה ואמרתה לו לרשום את כל זה. לא אוכל לבצע גם את הפעולות האלה מכיוון שאני לא אדמין בשום שרת משחק של יורגיים. ואם אתה עושה את זה בגלל שרבנו אתמול זה דיי ילדותי... אם הייתי מבקש מחבר שלי להתחזות אליך הייתי מבקש ממנו להתחזות לשם המקורי שלך ולא כאילו אתה סמוי אבל האמת קשה . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Osh3r (Qu1zZ) 40 פורסם 2017 ביולי 14 Osh3r (Qu1zZ) משתמש רשום אושר 40 178 הודעות לפני כעת cyb3X- אמר: אם הייתי מבקש מחבר שלי להתחזות אליך הייתי מבקש ממנו להתחזות לשם המקורי שלך ולא כאילו אתה סמוי אבל האמת קשה . אין לי מה לשקר עליך שאני אדמין... כפי שאמרתי לך שהגשתי בקשה להיות אדמין ולא ענו לי לא אמרתי שאני יהיה אדמין. ובגלל שרבנו ביקשתה מחבר שלך לשנות שם ותמונה... הסיכון הכי גדול בחיים הוא לא לקחת סיכון כלל. Python.HTML.JavaScript קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 14 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לא יודע מה קרה שם, אבל אף אחד מהכוללים בתלונה לא חבר צוות.. שים לב להבא. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.