amit253 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 14 amit253 משתמש רשום ph0en1x 18 49 הודעות https://www.youtube.com/watch?v=MlJ_EXMaEBo אני וחבר ערכנו סירטון קטן פראגים שלי תהנו(: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 ביולי 14 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות (נערך) איזה שיר זה? יצא ממש יפה נערך 2017 ביולי 14 על ידי Mega4U קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 ביולי 14 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות ובאיזה תוכנה ערכת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2017 ביולי 14 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות וואללה יצא טוב, אבל סרטון יותר מדי ארוך לפראגים לא? בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
qwert 26 פורסם 2017 ביולי 14 qwert YourGame Beginner גיא 26 118 הודעות ילד רע עושה בעיות 28 באנים הא? סתם יפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
relax.cs 2 פורסם 2017 ביולי 15 relax.cs חדש/ה ב־YourGame כריס 2 3 הודעות אני אתן לך ביקורת בונה - שמע, המוזיקה היא סבבה (סגנון שאני מתחבר אליו) ההתחלה של העריכה הייתה מעולה, אחרי זה היא הייתה קצת משעממת ולא יותר מדי משהו מעניין, יותר מדי ארוך. יש לך פוטנציאל גדול מאוד אבל בעריכה, אתה יודע לערוך מצוין. חוץ מזה - הדבר שבאמת הכי היה מציק פה זה הפראגים, רוב הפראגים פה היו פשוטים ואני מתאר לעצמי שאתה בין Nova 3 ל-MG2. זה היה מסרטן וגם משעמם להסתכל על זה, אז אם אתה רוצה לערוך פראגים אז עדיף רק פראגים שהם מהירים ונראים טובים לעין וטובים הכי חשוב, שלא יהיו פראגים שאתה הרגת מישהו כי הוא היה עם הגב אלייך (זה לא כזה מעניין אף אחד וזה פשוט ממש.) בהצלחה יש לך פוטנציאל אבל! (: נבחרתי להיות מצטיין המחלקה שלי בסיירת מטכ"ל,הייתי מעורב בהמוני פשיטות נגד החיזבאללה, והרגתי מעל 300 מחבלים. אני מאומן בלוחמת גורילה ואני הצלף הכי טוב בכל צה"ל. אתה כלום לעומתי, אתה רק עוד מטרה בשבילי. אני אשמיד אותך בכזה דיוק שלא נראה עוד בכל תולדות האנושות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mastersplinter 78 פורסם 2017 ביולי 17 mastersplinter YourGame Advanced Aviv Hazan 78 296 הודעות אפס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 ביולי 20 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני ב-17.7.2017 ב 18:38 mastersplinter אמר: אפס חח הרתה אותי צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 פורסם 2017 ביולי 24 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות ממש אהבתי אבל פעם הבאה תנסה שיהיה יותר קצר וככה תוכל להכניס רק פראגים טובים. בהצלחה "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו