Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 13 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות שם מגיש ההצעה: שי - Sini Katan תאריך הגשת ההצעה: 13.7.17 הצעה לשרת: (שם השרת) TTT פירוט על ההצעה: יש 3 סוגי טימים,detective,traitor וinnocent,אני מציע שבמקום הטים צאט לטרור ולסיטי יהיה טים צאט לדדקטיבים לטרייטורים ולינוסנטים. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: ככה נגיד אני טרייטור יהיה אפשר לתכנן התקפות על שאר השחקנים עם חברי הקבוצה שלי,ונגיד אני ינוסנט לפעמים שאני אומר במיק זה "XXX" (הXXX מציין את השם של הטרייטור) אז הוא יכול להרוג אותי,ואם אני אכתוב בטים צאט אז נוכל לתכנן על הטרייטור מתקפה,ויש גם דוגמאות נוספות בכללי ולדדקטיב. קישור לפלאגין (במידה ויש): אין הערות: אין שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 ביולי 14 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אהלן! אני חושב שזה לא רעיון טוב. מכיוון שהיה אפשר לדעת מי עם מי חחחח זה לא היה כולכך כיף לשחק כך. עוד משהו או שאפשר לנעול? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 ביולי 14 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לא יודע למה אתה מתכוון אך עם אתה לא יודע יש פקודה /tchat או /tvoice ואתה יכול לדבר עם טריטורים והינוסנטים לא שומעים אותך אפחד לא משתמש בה פה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 ביולי 14 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות (נערך) טעות נערך 2017 ביולי 14 על ידי Mega4U קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 ביולי 14 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות יש כבר צאט לטרייטורים,וזאת בדיוק גם הסיבה למה אין INC צ'אט Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 ביולי 14 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות כל הקטע זה שטרייטורים שומעים ורואים מה כל שאר הקבוצות כותבות... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 14 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 9 שעות NadavOhana אמר: אהלן! אני חושב שזה לא רעיון טוב. מכיוון שהיה אפשר לדעת מי עם מי חחחח זה לא היה כולכך כיף לשחק כך. עוד משהו או שאפשר לנעול? אפשר לנעול. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 ביולי 14 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות נועל האשכולות@WackThat לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 ביולי 14 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני 1 שעה NadavOhana אמר: נועל האשכולות@WackThat לא אוהב אותך אבל ננעל. :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.