qwert 26 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 13 qwert YourGame Beginner גיא 26 118 הודעות שם מגיש ההצעה: גיא qwert תאריך הגשת ההצעה: 13/7 הצעה לשרת: (שם השרת) Jail פירוט על ההצעה: כאשר שחקן מנצח ב LR הוא מקבל נקודה ובנקודה יוכל לממש אותה לדברים אחרים כמו : קרדיטים ועוד... מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כרגע אין שום סיבה ששחקן לא ימרוד אין מטרה באמת להשיג בינתיים זה או למרוד לנסות להשיג KTOP או לא למרוד לנסות להשיג את ה אלאר TOP יותר אנשים אוהבים למרוד והרוב מורדים ולשחק יותר לא יזיק לדעתי קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות: אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 14 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אז בעצם ההצעה שלך היא שיהיה אפשר להמיר LR Points לקרדיטים? נשמע ממש נחמד, זה יעלה לדיון @ParaDoX מה אומר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 ביולי 14 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 7 דקות Forrest Gump אמר: אז בעצם ההצעה שלך היא שיהיה אפשר להמיר LR Points לקרדיטים? נשמע ממש נחמד, זה יעלה לדיון @ParaDoX מה אומר? אני בעד, יוסיף הרבה עניין לשרת. כמובן אם זה אפשרי. @shavit ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 ביולי 14 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 15 דקות Forrest Gump אמר: אז בעצם ההצעה שלך היא שיהיה אפשר להמיר LR Points לקרדיטים? נשמע ממש נחמד, זה יעלה לדיון @ParaDoX מה אומר? תעשו /gamble אח שלי... לא נכנס לנעליים של גיל רונן אבל אם הוא הקים את הקהילה לא בשביל רווח אלא בשביל גיימינג אז נראה לי הגיוני שיהיה גמבל, תאמין לי שיוסיף הרבה שחקנים. (התכוונתי לכך שהוא מעדיף שיהיה קשה להשיג קרדיטים וכך בתמורה לתרומה הוא נותן קרדיטים שזה נחשב שווה) Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 ביולי 14 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות לפני 28 דקות Bumps אמר: תעשו /gamble אח שלי... לא נכנס לנעליים של גיל רונן אבל אם הוא הקים את הקהילה לא בשביל רווח אלא בשביל גיימינג אז נראה לי הגיוני שיהיה גמבל, תאמין לי שיוסיף הרבה שחקנים. (התכוונתי לכך שהוא מעדיף שיהיה קשה להשיג קרדיטים וכך בתמורה לתרומה הוא נותן קרדיטים שזה נחשב שווה) אני גם חושב שצריך gamble בשרת שזה יעזור אבל הנהלה לא רוצה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 ביולי 14 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות ניראלי הצבעתי כן אם אכן תחשיבו אותי בלא לא מספיק מה שיש עכשיו אז אתם רוצים יותר גרוע ? אם אתם בכוח רוצים להרוס את השרת אז יאללה בוא נלך על זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mastersplinter 78 פורסם 2017 ביולי 15 mastersplinter YourGame Advanced Aviv Hazan 78 296 הודעות מספיק כבר ליותר מחצי מהשרת יש נאפ כל הקטע שזה יהיה קשה להגיע לנאפ שחקנים משחקים שבועיים ומשיגים אתזה ואז זה נותן הרגשה שאין מה עוד לשחק שהשגת את הדבר הכי קשה בשבוע לא צריך להביא כרדיטים ולא לא מורידים בישביל ktop מורידים כי זה כיף וזה כל העניין בערך בגייל ולא לא מורידים בישביל toplr פשוט יש כאלה שאוהבים ככה ויש כאלה שככה לפני 5 שעות Eran אמר: אני גם חושב שצריך gamble בשרת שזה יעזור אבל הנהלה לא רוצה והנהלה לא רוצה כי יש מספיק כרדיטים ועכשיו אם יהיה גמבל תוך חצי יום ישלך 80000 אלף כרדיטים חלאס להרוס תשרת הוא טוב ככה כמו שהוא עכשיו פשוט בלי יותר מידי דברים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 ביולי 15 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) לפני 9 שעות mastersplinter אמר: מספיק כבר ליותר מחצי מהשרת יש נאפ כל הקטע שזה יהיה קשה להגיע לנאפ שחקנים משחקים שבועיים ומשיגים אתזה ואז זה נותן הרגשה שאין מה עוד לשחק שהשגת את הדבר הכי קשה בשבוע לא צריך להביא כרדיטים ולא לא מורידים בישביל ktop מורידים כי זה כיף וזה כל העניין בערך בגייל ולא לא מורידים בישביל toplr פשוט יש כאלה שאוהבים ככה ויש כאלה שככה והנהלה לא רוצה כי יש מספיק כרדיטים ועכשיו אם יהיה גמבל תוך חצי יום ישלך 80000 אלף כרדיטים חלאס להרוס תשרת הוא טוב ככה כמו שהוא עכשיו פשוט בלי יותר מידי דברים אז שיעשו דברים יותר יקרים, אבל עזוב את זה בוא נדבר על עובדות, בשרת של יורגיימ (גייל) יש בערך 10 ילדים בממוצע ביום והוא שרת פשוט בלי יותר מדי אפשרויות, לעומת זאת יש לך שרתים של קהילות אחרות שיש שם הרבה גיוון ותוספות שמשפרות את השרת שאשכרה כיף לשחק שם... ושם יש 25 אנשים בממוצע ביום. צריך משהו שיוסיף עניין לאלה שמתים או שמחכים שישחקו איתם כי וואלה הגייל של הקהילה כבר מת אחי אין ילדים כולם עברו לקהילות אחרות ויש מצבים שיש 5 ילדים בשרת בערב בחופש הגדול... נערך 2017 ביולי 15 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו