עבור לתוכן

כן / לא  

18 הצבעות

1. 1. כן / לא

• כן
      12
    • לא
      6

הצעה לשרת ה JailBreak

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול qwert
  • גיא
  • 26
  • 118 הודעות

שם מגיש ההצעה:  גיא qwert

תאריך הגשת ההצעה: 13/7

הצעה לשרת: (שם השרת) Jail

פירוט על ההצעה: כאשר שחקן מנצח ב LR הוא מקבל נקודה ובנקודה יוכל לממש אותה לדברים אחרים כמו : קרדיטים ועוד...

מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כרגע אין שום סיבה ששחקן לא ימרוד אין מטרה באמת להשיג בינתיים זה או למרוד לנסות להשיג KTOP או לא למרוד לנסות להשיג את ה אלאר TOP יותר אנשים אוהבים למרוד והרוב מורדים ולשחק יותר לא יזיק לדעתי

קישור לפלאגין (במידה ויש):

הערות: אין

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 7
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

משתמשים מובילים באשכול זה

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

אז בעצם ההצעה שלך היא שיהיה אפשר להמיר LR Points לקרדיטים? נשמע ממש נחמד, זה יעלה לדיון

@ParaDoX מה אומר?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ParaDoX
  • אור
  • 443
  • 1.4k הודעות
לפני 7 דקות Forrest Gump אמר:

אז בעצם ההצעה שלך היא שיהיה אפשר להמיר LR Points לקרדיטים? נשמע ממש נחמד, זה יעלה לדיון

@ParaDoX מה אומר?

אני בעד, יוסיף הרבה עניין לשרת. כמובן אם זה אפשרי.

@shavit

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות
לפני 15 דקות Forrest Gump אמר:

@ParaDoX מה אומר?

תעשו /gamble אח שלי... לא נכנס לנעליים של גיל רונן אבל אם הוא הקים את הקהילה לא בשביל רווח אלא בשביל גיימינג אז נראה לי הגיוני שיהיה גמבל, תאמין לי שיוסיף הרבה שחקנים. (התכוונתי לכך שהוא מעדיף שיהיה קשה להשיג קרדיטים וכך בתמורה לתרומה הוא נותן קרדיטים שזה נחשב שווה) 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Eran
  • Eran
  • 65
  • 261 הודעות
לפני 28 דקות Bumps אמר:

תעשו /gamble אח שלי... לא נכנס לנעליים של גיל רונן אבל אם הוא הקים את הקהילה לא בשביל רווח אלא בשביל גיימינג אז נראה לי הגיוני שיהיה גמבל, תאמין לי שיוסיף הרבה שחקנים. (התכוונתי לכך שהוא מעדיף שיהיה קשה להשיג קרדיטים וכך בתמורה לתרומה הוא נותן קרדיטים שזה נחשב שווה) 

אני גם חושב שצריך gamble בשרת שזה יעזור אבל הנהלה לא רוצה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

*iLay*
  • איליי
  • 480
  • 2.2k הודעות

ניראלי הצבעתי כן אם אכן תחשיבו אותי בלא

לא מספיק מה שיש עכשיו אז אתם רוצים יותר גרוע ? אם אתם בכוח רוצים להרוס את השרת אז יאללה בוא נלך על זה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

mastersplinter
  • Aviv Hazan
  • 78
  • 296 הודעות

מספיק כבר ליותר מחצי מהשרת יש נאפ כל הקטע שזה יהיה קשה להגיע לנאפ שחקנים משחקים שבועיים ומשיגים אתזה ואז זה נותן הרגשה שאין מה עוד לשחק שהשגת את הדבר הכי קשה בשבוע לא צריך להביא כרדיטים

ולא לא מורידים בישביל ktop מורידים כי זה כיף וזה כל העניין בערך בגייל ולא לא מורידים בישביל toplr  פשוט יש כאלה שאוהבים ככה ויש כאלה שככה

לפני 5 שעות Eran אמר:

אני גם חושב שצריך gamble בשרת שזה יעזור אבל הנהלה לא רוצה

והנהלה לא רוצה כי יש מספיק כרדיטים ועכשיו אם יהיה גמבל תוך חצי יום ישלך 80000 אלף כרדיטים

חלאס להרוס תשרת הוא טוב ככה כמו שהוא עכשיו פשוט בלי יותר מידי דברים

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות
(נערך)
לפני 9 שעות mastersplinter אמר:

מספיק כבר ליותר מחצי מהשרת יש נאפ כל הקטע שזה יהיה קשה להגיע לנאפ שחקנים משחקים שבועיים ומשיגים אתזה ואז זה נותן הרגשה שאין מה עוד לשחק שהשגת את הדבר הכי קשה בשבוע לא צריך להביא כרדיטים

ולא לא מורידים בישביל ktop מורידים כי זה כיף וזה כל העניין בערך בגייל ולא לא מורידים בישביל toplr  פשוט יש כאלה שאוהבים ככה ויש כאלה שככה

והנהלה לא רוצה כי יש מספיק כרדיטים ועכשיו אם יהיה גמבל תוך חצי יום ישלך 80000 אלף כרדיטים

חלאס להרוס תשרת הוא טוב ככה כמו שהוא עכשיו פשוט בלי יותר מידי דברים

אז שיעשו דברים יותר יקרים, אבל עזוב את זה בוא נדבר על עובדות, בשרת של יורגיימ (גייל) יש בערך 10 ילדים בממוצע ביום והוא שרת פשוט בלי יותר מדי אפשרויות, לעומת זאת יש לך שרתים של קהילות אחרות שיש שם הרבה גיוון ותוספות שמשפרות את השרת שאשכרה כיף לשחק שם... ושם יש 25 אנשים בממוצע ביום.

צריך משהו שיוסיף עניין לאלה שמתים או שמחכים שישחקו איתם כי וואלה הגייל של הקהילה כבר מת אחי אין ילדים כולם עברו לקהילות אחרות ויש מצבים שיש 5 ילדים בשרת בערב בחופש הגדול...

נערך על ידי Bumps
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

תתי פורומים