shasha 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 13 shasha משתמש רשום stav 10 9 הודעות שלום קוראים לי בסטים shasha | the magniv nodez ואני שיחקתי בגייל כל תמיד ופתאום כתוב לי שקיבלתי באן סתם ככה. לא היה אדמין בשרת לא כלום פשוט קיבלתי באן!. אשמח שתבדקו על מה הבאן ואם תוכלו להוריד אותו ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 14 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות תשלח לי סטים איידי בבקשה בשביל שאוכל לבדוק את העניין. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 פורסם 2017 ביולי 14 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות לפני 13 דקות Forrest Gump אמר: תשלח לי סטים איידי בבקשה בשביל שאוכל לבדוק את העניין. There you go, https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&searchText=shasha+&Submit=Search קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 ביולי 15 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות אם לא הבנת קיבלת באן על סקריפטים אוטומטית מהמערכת או מקרו במקרה ולא יש אשכול על זה WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 15 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות קיבלת באן על שימוש בסקריפטים\מקרו שנותן לך יתרון על השחקנים האחרים בשרת. המערכת שלנו אף פעם לא טועה למעט מקרים בודדים ומסוימים מאוד, אם אתה עדיין טוען שלא השתמשת שלח לי הודעה פרטית עם הפרטים הנדרשים באשכול הנ"ל נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.