qwert 26 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 13 qwert YourGame Beginner גיא 26 118 הודעות שם מגיש ההצעה:גיא qwerT תאריך הגשת ההצעה: 13/7 הצעה לשרת: (שם השרת) Jail פירוט על ההצעה: טריוויה ותרגום (משחקים חדשים כפקודות שהסיטי יכולים לעשות כמו /translate /trivia ויהיו שאלות מובנות והמערכת נבחר אקראי שאלה מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: גיוון קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 ביולי 13 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות (נערך) כמה שאלות יצטרכו כדי שלא יחזור על עצמו? רעיון מגוחך כי גם אם ימציאו 100 שאלות בסוף כולם יחזרו על עצמם נערך 2017 ביולי 13 על ידי Mega4U קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 ביולי 13 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 10 דקות Mega4U אמר: כמה שאלות יצטרכו כדי שלא יחזור על עצמו? רעיון מגוחך כי גם אם ימציאו 100 שאלות בסוף כולם יחזרו על עצמם אתה לא צריך להגיב ככה,אם אתה לא רוצה אז יש סקר בשביל זה. ולגבי מה שאמרת אני לא חושב שיעשו הרבה את המשחק הזה,ואם יוציאו את המשחק אז יעשו ממש הרבה שאלות ותאמין לי שגם אם זה חוזר על עצמו זה יותר עניין של מי כותב יותר מהר ומדויק. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 ביולי 13 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני כעת Sini Katan אמר: אתה לא צריך להגיב ככה,אם אתה לא רוצה אז יש סקר בשביל זה. ולגבי מה שאמרת אני לא חושב שיעשו הרבה את המשחק הזה,ואם יוציאו את המשחק אז יעשו ממש הרבה שאלות ותאמין לי שגם אם זה חוזר על עצמו זה יותר עניין של מי כותב יותר מהר ומדויק. אם זה משחק חדש כולם יתלהבו וישחקו בו ויחרשו נו באמת זה לא ילך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 ביולי 13 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 1 דקה Mega4U אמר: אם זה משחק חדש כולם יתלהבו וישחקו בו ויחרשו נו באמת זה לא ילך זה לא נכון,אנשים מעדיפים לשחק בדברים הישנים,נגיד נדבר על המפות הם תמיד יעדיפו את רבל וקלאודס,ובמשחקים ישחקו בוקס או אחרון/ראשון שמגיב או משחקים שיש במפות כגון כדורסל,כדורגל,קפיצה בחבל,טאוור גמפ,קולורס ועוד. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 13 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אין להגיב באשכול הצעה, מותר רק לבחור אפשרות מהסקר! מה עוד צריך לעשות בשביל שתיישמו את זה? יש אשכול נעוץ עם חוקים לתת פורום הזה, בבקשה לקרוא נעוצים לפני שפותחים\מגיבים בפורום כלשהו. ההצעה הזו לא כל כך נחוצה, מי שרוצה לשחק טריוויה בשרת יכול פשוט לשחק טריוויה, לא צריך פקודה לכל דבר. אני בכל זאת אתן לסקר להתנהל, אבל אני לא ממליץ לכם להעלות ציפיות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 ביולי 13 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) לפני 4 שעות Forrest Gump אמר: אין להגיב באשכול הצעה, מותר רק לבחור אפשרות מהסקר! מה עוד צריך לעשות בשביל שתיישמו את זה? יש אשכול נעוץ עם חוקים לתת פורום הזה, בבקשה לקרוא נעוצים לפני שפותחים\מגיבים בפורום כלשהו. ההצעה הזו לא כל כך נחוצה, מי שרוצה לשחק טריוויה בשרת יכול פשוט לשחק טריוויה, לא צריך פקודה לכל דבר. אני בכל זאת אתן לסקר להתנהל, אבל אני לא ממליץ לכם להעלות ציפיות. קודם כל סליחה שהגבתי אבל אם אפשר לשפר לשפר את השרת ולהוסיף לו כל מיני פיצ'רים חדשניים אז למה לא? אתה אולי לא שם לב למצב של השרתים בקהילה אבל בתור אחד ששם לב ומשחק כבר שנתיים השרתים צריכים שינוי. אולי לא בהכרח את ההצעה הזאת אבל יש לכם אותה תגובה לכל דבר שדורש פקודה. בשביל מה יש מתכנת? גם אם יקח לו זמן עדיף שזה יקרה מתישהו. נערך 2017 ביולי 13 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו