kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 11 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות שם מגיש התלונה: Kenny_Omega SteamID: STEAM_0:0:189097150 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Edan Ban Zakan קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/profiles/76561198057897878 תאריך המקרה: השחקן מספים את המיק בלי הפסקה וכל הזמן עושה Mass RDM עם הTNT ובסוף אפשר לשמוע אותו משקר לאדמין jepeto שכל הזמן אני מאשים אנשים אחרים. היה מקרה עם TheBall בערך 10 דקות לפני זה שבסרטון אבל מחקתי את הרקורד. הוכחות תומכות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 12 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות אין תגובה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 ביולי 12 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אהלן! אני די בחופש אז לא יכולתי לענות מהר טופל תודה על התלונה אפשר לנעול. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 13 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות לפני 5 שעות NadavOhana אמר: אהלן! אני די בחופש אז לא יכולתי לענות מהר טופל תודה על התלונה אפשר לנעול. תודה רבה גם לך וגם לWhracing מעריך מאוד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.