Osh3r (Qu1zZ) 40 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 11 Osh3r (Qu1zZ) משתמש רשום אושר 40 178 הודעות (נערך) קיבלתי באן על "סקריפטים" עכשיו לא השתמשתי בשום סקריפטים, אם תוכלו לבדוק זאת אשמח. אני בכלל לא יודע איך להפעיל סקיפטים... הסטים איידי שלי : STEAM_0:1:197919700 השעה בא קיבלתי את הבאן : 03:00 - 0:311 השם שלי במשחק : Osh3r (Qu1zZ) השרת בו קיבלתי את הבאן : הגייל אם תרצו לבדוק לי את המחשב אתם מוזמנים הינה הסקייפ שלי: oshre1231 תבדוק זאת בבקשה כי באמת לא השתמשתי בסקריפטים. (אגב גם חבר שלי קיבל באן על סקריפטים והוא לא השתמש. אולי זה באג במערכת ממליץ לבדוק זאת גם) (חשוב לציין שיש לי מקשי מקרו בעכבר אבל אני לא עושה כל שימוש עם המקרו.. יש לי 9 מקשים כאלה אם אני לוחץ על הראשון זה כאילו לוחץ על מספר 1 במקלדת וכך האלה עד 9) נערך 2017 ביולי 11 על ידי SnakeyN3t הסיכון הכי גדול בחיים הוא לא לקחת סיכון כלל. Python.HTML.JavaScript קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Osh3r (Qu1zZ) 40 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 11 Osh3r (Qu1zZ) משתמש רשום אושר 40 178 הודעות @Forrest Gump הסיכון הכי גדול בחיים הוא לא לקחת סיכון כלל. Python.HTML.JavaScript קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Osh3r (Qu1zZ) 40 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 11 Osh3r (Qu1zZ) משתמש רשום אושר 40 178 הודעות @Spok3y@Forrest Gump הסיכון הכי גדול בחיים הוא לא לקחת סיכון כלל. Python.HTML.JavaScript קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 ביולי 11 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות שלום, העניין נמצא כרגע בבדיקה עם המתכנתים, לא עבר 24 שעות ולא היה צורך לתייג את המנהלים, להבא שלא יקרה, נחכה בסבלנות לתשובה מהמתכנתים. סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Osh3r (Qu1zZ) 40 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 11 Osh3r (Qu1zZ) משתמש רשום אושר 40 178 הודעות לפני 5 שעות Spok3y אמר: שלום, העניין נמצא כרגע בבדיקה עם המתכנתים, לא עבר 24 שעות ולא היה צורך לתייג את המנהלים, להבא שלא יקרה, נחכה בסבלנות לתשובה מהמתכנתים. זה באג במערכת או שזה נטפל רק אליי? הסיכון הכי גדול בחיים הוא לא לקחת סיכון כלל. Python.HTML.JavaScript קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 11 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות מאיפה בדיוק המצאת שזה באג במערכת? כל אחד ואחד פה שכותב שהוא לא השתמש בסקריפטים/מקרו שמספים את מקש הקפיצה בסוף התגלה שהשתמש, ותסלח לי שאני אומר את זה אבל ככל הנראה שהמקרה לא שונה אצלך. כמו שסתיו ענה לך, חכה בסבלנות שהמתכנתים יוציאו את הלוגים של הבאן שלך ונראה אם השתמשת או לא. אני אומר לך כבר מעכשיו, שקרים ותככים לא יובילו אותך לשום מקום. אני נותן לך הזדמנות אחרונה לשנות את דעתך כי אם יתגלה שכן השתמשת הבאן לא ישאר לשלושה חודשים אלא לארבעה, ולא, זו לא טעות במערכת לא לך ולא לחברך. אם תרצה לשנות את דעתך שלח לי הודעה פרטית בפורום, נא לא להגיב באשכול הזה יותר עד שנקבל את תשובת המתכנת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Osh3r (Qu1zZ) 40 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 11 Osh3r (Qu1zZ) משתמש רשום אושר 40 178 הודעות לפני 25 דקות Forrest Gump אמר: מאיפה בדיוק המצאת שזה באג במערכת? כל אחד ואחד פה שכותב שהוא לא השתמש בסקריפטים/מקרו שמספים את מקש הקפיצה בסוף התגלה שהשתמש, ותסלח לי שאני אומר את זה אבל ככל הנראה שהמקרה לא שונה אצלך. כמו שסתיו ענה לך, חכה בסבלנות שהמתכנתים יוציאו את הלוגים של הבאן שלך ונראה אם השתמשת או לא. אני אומר לך כבר מעכשיו, שקרים ותככים לא יובילו אותך לשום מקום. אני נותן לך הזדמנות אחרונה לשנות את דעתך כי אם יתגלה שכן השתמשת הבאן לא ישאר לשלושה חודשים אלא לארבעה, ולא, זו לא טעות במערכת לא לך ולא לחברך. אם תרצה לשנות את דעתך שלח לי הודעה פרטית בפורום, נא לא להגיב באשכול הזה יותר עד שנקבל את תשובת המתכנת. היי, יש לי עכבר בשם razer naga hex v2. עכשיו איפה שאתה שם את האגודל יש 9 מקרו ליד המקום ששמים את האגודל... יכול להיות שמקרה זה נלחץ אבל גם אם זה קרה בטעות אמרתי לך זה לא עושה כלום אם אני לוחץ על 1 זה כאילו לוחץ על 1 במקלדת וכך האלה... אין לי מה לשקר ניסיתי גם להתקבל לאדמין כדי לעזור לקהילה ולא להרוס אותה. אם תמצאו שבאמת שמתי ציטים (ואני לא) תן לי גם באן ל 5 חודש. כי לא באמת שמתי. הסיכון הכי גדול בחיים הוא לא לקחת סיכון כלל. Python.HTML.JavaScript קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו