ૐBlood MasTerૐ | - / 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 10 ૐBlood MasTerૐ | - / חדש/ה ב־YourGame itamar 1 12 הודעות (נערך) שיחקתי היום בשרת הג'ייל ובאמצע ראונד קיבלתי באן על סקריפטים לשלושה חודשים אני בחיים שלי לא השתמשתי בסקריפטים... מקווה שתתיחסו לזה ברצינות נערך 2017 ביולי 10 על ידי ૐBlood MasTerૐ | - / קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
qwert 26 פורסם 2017 ביולי 10 qwert YourGame Beginner גיא 26 118 הודעות רוב הסיכויים שכן השתמשת... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 ביולי 10 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות @Forrest Gump צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 10 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות היי, המערכת שלנו חזקה מאוד ולפי מה שידוע לי קרה שהיא טעתה והביאה באן שגוי פעמיים בכל ההיסטוריה שלה, אז ככל הנראה שכן השתמשת. במידה ותרצה שנבדוק את זה, שלח לי הודעה מסודרות פה בפורום עם הסטים איידי שלך, השם שלך במשחק, השרת בו קיבלת את הבאן והשעה בה קיבלת את הבאן ונבדוק את העניין. ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.