cyb3X- 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 10 cyb3X- חדש/ה ב־YourGame ירין 0 5 הודעות אהלן לפני שעתיים בערך הייתי בשרהפאן ועשיתי בעיות קיצר אדמין נתן לי באן לשעתיים ואחרי שעבר לי השעתיים נוספו לי 8 שעות מישהו יכול לעזור לי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kisame 53 פורסם 2017 ביולי 10 Kisame YourGame Expert Rotem 53 322 הודעות תתאר את מה שעשית לפי זה אפשר לדעת אם הבאן צודק או לא ואתה צריך הוכחה שלא עשית כלום שמצדיק תבאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cyb3X- 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 10 cyb3X- חדש/ה ב־YourGame ירין 0 5 הודעות הבאן מוצדק אבל למה זה פתאום קפץ לי לשמונה שעות אם הוא נתן לי ל2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Osh3r (Qu1zZ) 40 פורסם 2017 ביולי 10 Osh3r (Qu1zZ) משתמש רשום אושר 40 178 הודעות ראיתי את זה. זה לא קפץ ניסיתה לעקוף את הבאן וזה נתן לך במשתמש אחר יותר. הסיכון הכי גדול בחיים הוא לא לקחת סיכון כלל. Python.HTML.JavaScript קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 10 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות הועבר לתת פורום המתאים. דבר ראשון, אשכולות שקשורים לבאנים/דיווחים וכו אתה פותח בתת פורום ״הצעות דיווחים ותלונות״, דבר שני - אני לא מבין למה אנשים שלא קשורים מגיבים כאן, התת פורום הזה נועד לתקשורות בין הצוות לשחקנים - כלומר שרק הצוות רשאי להגיב כאן. התגובות האלו לא באמת מקדמות כמו שאתם חושבים, ובחוקי התת פורום כתוב בבירור שאין להגיב באשכולות שאתם לא קשורים אליהם, נא ליישם את זה, פעם הבאה תיהיה הרחקה מהפורום. לנושא - אתה קיבלת באן לשעתיים כי עשית בעיות כמו שאמרת ונכנסת מלא אחד, אלא שני משתמשים שונים וניסית לעקוף את הבאן! המערכת שלנו מזהה את זה ונתנה לך באן אוטומטי לזמן מוכפל, ממליץ לך לא לעשות את זה שנית.. זה לא יקדם אותך. מקווה שהבנת, המשך יום נעים ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.