Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 9 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות שם מגיש התלונה: Jeff SteamID: xxx שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Shaviv Amir \ יאן קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/profiles/76561198242989364/ תאריך המקרה: 4:20 תיאור המקרה: היו 3 על הקו הירוק, הודעתי להם שהם 3 ואמרתי משחקים המלך אמר המלך אמר שאך ורק אני המלך וכולם קפצו, לאחר שהרגתי את כול מי שקפץ האדמין הביא לי סיטיבאן (כי הוא שונא אותי). לאחר מכן אמרתי לו שאני הולך להתלונן אז הוא אמר לי לא לדבר על זה פה בפורום אז אמרתי לו "אני אתלונן ואז אתה תוריד לי את זה בדיוק כמו פעם שעברה" (קרה כבר בעבר וכמובן הוא הוריד לי כי קיבלתי בגלל שהוא שונא אותי ולא בגלל סיבה מוצדקת) וקיבלתי מיוט ל 30. הוכחות תומכות: הוא מודה בכל מה שקרה. הערות: אדמין חרא הביא לחבר באן ליום ומיוט ליומיים על זה שהוא קילל אותו, אם הוא היה מקלל שחקן אחר אני בספק אם היה מקבל אזהרה. הערות כלליות על השרת : אדמין עושים מה שבזין שלהם (סליחה על הביטוי) עושים פרוקטציות וכו... נותנים TMute כל כמה שניות כי הם יכולים ואז מדברים ביניהם על איזה כיף היה בקומף לפני שהם נכנסו לשרת. קיצר, תעשו סינון באדמינים ומהר. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 9 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) אשמח אם לא תבטלו את התלונה בגלל ה"שפה" שרשמתי, רשמתי ככה כדי להמחיש. נערך 2017 ביולי 9 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 ביולי 9 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות @Forrest Gump @ParaDoX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 9 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות 18. אין לשחק אחרון שמגיב או המלך אמר כאשר נשארו 4 Ts או פחות שלא מרדו. מה הסיבוך? אתה פשוט לא יכול לשחק המלך אמר כשיש 4 ומטה, זו האחריות שלך ואם אתה התחלת לשחק איתם המלך אמר זו הבעיה שלך, וכשהרגת אותם במשחק שלא קיים (אסור) אתה זה שתישא בתוצאות. ועוד משהו שרציתי להוסיף, קיבלתי עכשיו רקורד שלך וחבורה של ילדים אשכרה צורחים ומקללים ילד בשרת, ביחד, 5 אנשים נגד אחד שלא עשה לכם כלום, אז זה יתווסף לבאן שקיבלת ויאריך אותו, אם אתה מעוניין לדעת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 ביולי 9 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 28 דקות Forrest Gump אמר: 18. אין לשחק אחרון שמגיב או המלך אמר כאשר נשארו 4 Ts או פחות שלא מרדו. מה הסיבוך? אתה פשוט לא יכול לשחק המלך אמר כשיש 4 ומטה, זו האחריות שלך ואם אתה התחלת לשחק איתם המלך אמר זו הבעיה שלך, וכשהרגת אותם במשחק שלא קיים (אסור) אתה זה שתישא בתוצאות. סליחה שאני מגיב אבל כול הקטע של גייל זה להתחכם אם הם יודעים שהם 3 על הקו והוא אומר משחקים המלך אמר השחקנים צריכים לדעת שאין המלך אמר ושהם לא צריכים לקפוץ... בתור שחקן גייל וותיק אני מכיר מלא דרכים שאפשר להתחכם וזה אחד מהם עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 9 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 5 דקות BlueCat קפטן-תחתונים אמר: סליחה שאני מגיב אבל כול הקטע של גייל זה להתחכם אם הם יודעים שהם 3 על הקו והוא אומר משחקים המלך אמר השחקנים צריכים לדעת שאין המלך אמר ושהם לא צריכים לקפוץ... בתור שחקן גייל וותיק אני מכיר מלא דרכים שאפשר להתחכם וזה אחד מהם אל תגיב יותר מזה, ואני אענה לך - כתוב לו במפורש שאסור לשחק, אז אסור לשחק. זהו, לא כתוב שהמשחק לא נחשב אם סיטי מתחיל לשחק אותו, כתוב אין לשחק אותו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 ביולי 9 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) לפני 1 שעה Forrest Gump אמר: אל תגיב יותר מזה, ואני אענה לך - כתוב לו במפורש שאסור לשחק, אז אסור לשחק. זהו, לא כתוב שהמשחק לא נחשב אם סיטי מתחיל לשחק אותו, כתוב אין לשחק אותו. אבל גם לא כתוב ההפך... תחדדו את החוקים שלכם, בעיני הרבה מאיתנו מה שבלוקט אמר זה המובן מאליו וגם לא סתם, זה בעיקר בגלל שגם אדמינים שאמורים להיות המודל לחיקוי שלנו בשרת מבינים את זה ככה ו "עוברים על החוק". אז במקום להגיד לו ש מ X נובע Y פשוט תשלול את כל הורסיות האפשריות ששחקן יכול לחשוב עליהם במהלך קריאת החוקים וככה הם יהיו יותר ברורים. וכמובן גם לוודא שהאדמינים עצמם מבינים את החוקים. נ.ב. מוזמן לקרוא ולמחוק. נערך 2017 ביולי 9 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 9 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 14 דקות Shtoota אמר: אבל גם לא כתוב ההפך... תחדדו את החוקים שלכם, בעיני הרבה מאיתנו מה שבלוקט אמר זה המובן מאליו וגם לא סתם, זה בעיקר בגלל שגם אדמינים שאמורים להיות המודל לחיקוי שלנו בשרת מבינים את זה ככה ו "עוברים על החוק". אז במקום להגיד לו ש מ X נובע Y פשוט תשלול את כל הורסיות האפשריות ששחקן יכול לחשוב עליהם במהלך קריאת החוקים וככה הם יהיו יותר ברורים. וכמובן גם לוודא שהאדמינים עצמם מבינים את החוקים. נ.ב. מוזמן לקרוא ולמחוק. תודה, לפי דעתי רוב האדמינים מבינים את זה ובכל זאת אחדד את זה כמו שאמרת. התלונה הזאת נסגרת, ודבר אישי אלייך אביב - אתה אומר כל כך הרבה דברים לא טובים שהאדמינים עושים כשאתה גורם מרכזי לבעיות ובלאגן בשרת, תתאפס על עצמך בבקשה. הסיטיבאן ישאר, וגם הבאן נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.