Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 6 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: שחר תאריך הגשת ההצעה: 6.7.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) פורום פירוט על ההצעה: שהיה אפשר לשלוח את הראקורדים כקובץ ולא כסרטון מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: חוסך מלא זמן קישור לפלאגין (במידה ויש): XXXX הערות: באמת אני לא מבין למה צריכים לעלות את הראקורדים ליוטיוב אם כולם יודעים איך לראות את הראוקרד ששולחים כקובץ הסבר איך להתקין ולראות את הקובץ בשביל לצפות בראקורד אתם חייבים להתקין את הקובץ ואז להיכנס לתיקיה הבאה C:\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo ולשים שם את הקובץ (בתיקיה) להיכנס לקונטר לפתוח את הכונסול ולרשום בכונסול playdemo (ואת שם הראקורד) וזה יפתח לכם את הראקורד בשביל לעצור את הראוקרד או לעשות מיהירות X2 תרשמו demoui בכונסול אני רק רוצה להראות כמה זמן זה חוסך דוגמה סרטון של 10 דקות יוטיוב - שלוש שעות אתר - עשר דקות באמת אני לא מבין מה הבעיה שישלחו את הראוקרד כקובץ רגיל ולא כסרטון אני לא חושב שצריך לזה סקר@Forrest Gump נערך 2017 ביולי 6 על ידי BlueCat קפטן-תחתונים עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 6 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות בגלל שההנהלה לא עומדת לעשות בשביל כולם את העבודה, תאמין לי שיש לצוות שמטפל בתלונות מספיק דברים על הראש ואנחנו לא צריכים גם לעשות את זה בשבילך, זה היה ככה תמיד וזה ישאר ככה. אתה מעוניין לדווח על מישהו? תעשה את זה עד הסוף. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.