KDM 8 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 6 KDM חדש/ה ב־YourGame בר 8 13 הודעות שם מגיש התלונה: KDM SteamID: STEAM_0:1:180341770 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: sexy guy קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין לי אותו בסטים וטוב שכך תאריך המקרה: 6.7.17 תיאור המקרה: הרקורד ידבר בעד עצמו.... (גם קילל , גם עיכב , גם עשה fk , וגם משקר לאדמין ומפיל עליי את האשמה) הוכחות תומכות: https://f2h.nana10.co.il/r8dy5y21gobl הערות: בן אדם כזה לדעתי לא צריך להיות פה בקהילה בכלל. ואני לא אומר שאני לא קיללתי גם וכבר קיבלתי על זה עונש... דבר שני אם אתם לא מאמינים לי אתם יכולים לשאול את: ELAD❤❤|cs.money , deeznuts , k2 , עוד כמה אנשים שהיו בגייל.... (אם זה לא הרקורד הנכון תגידו לי כי אני מפוצץ ברקורדים קשה לי למצוא מה נכון ומה לא) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Speen' 73 פורסם 2017 ביולי 6 Speen' YourGame Beginner איתי 73 117 הודעות היי , אתה צריך לעלות את הרקורד ליוטיוב ולפתוח את התלונה מחדש , אחרת לא נוכל לענות לך. המשך יום טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.