Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה: שחר SteamID: STEAM_1:0:171335183 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: ערן אורך ההרחקה: 15 סיבת ההרחקה: abuse lr תיאור המקרה: עשיתי רולטה רוסית בHNS וערן מחליט להביא לי באן על זה ולפי מה שאני רואה בחוקים לא היה רשום שום דבר על זה (בקיצור לא עברתי על שום חוק שלא רשום) חוקים למוד HNS: 1. CT אין להרוג Ts לפני שעברו 10 שניות לאחר שניגמר הבליינד למעט אם ה-Ts לא נימצא ליד התאים, אז אפשר להרוג אותו לאחר הבליינד 2. במידה וT ישאר אחרון ויעשה LR יקבל סלאי. 3. לCT אין לעקב בכוונה כאשר נשארו 5 Ts. 4. במידה ושחקן ייבחר לעשות hns זה יהיה על חשבון שאר הראונדים שלו. 5. על הCTs להיות במקום בו הTs יכולים להגיע אליו. 6. VoteMusic ב- HNS, יפעל אך ורק כאשר יוצא ב- Vote מעל 80%. הוכחות ( במקרה ויש) יש ראקורד ובמקרה הצורך אני יעלה אותו עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 ביולי 5 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות אתה עשית רולטה רוסית ואתה הרגת אותו וישר עבר למפה אחרת כי עשו RTV למה שתקבל סליי? אתה הרסת להם ראונד תקבל באן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) האם זה רשום בחוקים? ולא הרגתי אותו ישר אני ירייתי כדור וגם הסיטי ירייה כדור וכך זה נגמר האם רשום בחוקים שמי שעושה אלאר בHNS מקבל באן? התשובה לא לא עברתי על שום חוק ברשימת החוקים לפי מה שאני יודע כול עוד אני לא עובר על אחד החוקים לא מגיע לי עונש ממליץ לך לקרוא את החוקים לשרת שלך נערך 2017 ביולי 5 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 5 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות שחר, היכולת שלך לעשות בעיות ואחר כך לבוא לכאן ולהתלונן עם התחכמויות לא רצויות היא פשוט מדהימה. עברת על חוק, עשית LR ב-HNS והעונש לכך הוא slay, ערן לא הספיק לעשות את הפקודה וכמובן שתכננת שזה יקרה, אז קיבלת באן על פי שיקול הדעת הצודק של ערן. אין אפשרות לכתוב כל פרט ופרט בחוקים, זה פשוט לא מציאותי. לכן מותר לצוות להפעיל שיקול דעת במקרים מסוימים, כמו זה - עברה מפה והוא לא יכל לתת לך סליי, אז קיבלת באן. ההתחכמויות שלך לא מתקבלות פה, תרסן את עצמך ותרגע קצת כי העונשים לא יהיו רחמניים כמו מה שאתה מקבל עכשיו, כי עליי זה מתחיל להימאס. אתה יכול להמשיך ולנסות להפיל אנשים, אבל תשים לב שאם תפסיק אתה תהנה הרבה יותר. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.