Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה: שחר SteamID: STEAM_1:0:171335183 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): מיוט השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: ערן אורך ההרחקה: 8 שעות סיבת ההרחקה: ose bayot תיאור המקרה: אני מקלל ילד בTS (בשיחה זה היה אני אור סבון וערן) וערן מחליט להביא לי מיוט בשרת לא (הילד שקללתי הוא לא היה בTS) הוכחות ( במקרה ויש) יש לי ראוקרד של שעה וחצי אני יכול לעלות רק במידה תטפלו במידה רבה שם מגיש התלונה: שחר SteamID: STEAM_1:0:171335183 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: ערן המנהל שרת המכובד קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין לי תאריך המקרה: 3.7.2017 תיאור המקרה: אני מקלל בTS ילד אחד וערן מחליט להביא לי מיוט בשרת מאוד נחמד הוכחות תומכות: אין אבל גם אור (פארדוקס) ועוד כמה היו שם הערות: אין עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 ביולי 3 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות דבר ראשון אתה קיללת גם שם אני ראיתי ודבר שניי למה זה 8 שעות ? http://prntscr.com/fqwq0n ואתה גם מודה שאתה קיללת http://prntscr.com/fqwr6u ואני לא רציתי לשים לך שעה בגלל שזה המיוט ה 900 שלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
KDM 8 פורסם 2017 ביולי 3 KDM חדש/ה ב־YourGame בר 8 13 הודעות נכון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת Eran אמר: דבר ראשון אתה קיללת גם שם אני ראיתי ודבר שניי למה זה 8 שעות ? http://prntscr.com/fqwq0n יודע מה אני הולך לעלות ראוקרד של שעה וחצי ואתה תשב לראות דקה דקה תהנה זה שיש לי 999 מיוטים גאגים זה לא משנה לכול אחד מגיע הזדמנות שנייה https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=commslist&searchText= STEAM_1%3A0%3A171335183&Submit=Search הרוב נמחק רשום Unbanned ואתה מביא עונשים בלי ראוקרד על סמך זה שקיללתי בTS עצוב שאתה משחק H1Z1 במקום לבוא לשרת שיש בעיות וכן אני יודע שאתה לא באת אפילו שאמרתי שיש בעיות כי אתה מעדיף לשחק H1Z1 אחלה של מנהל שרת בהצלחה בהמשך עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 ביולי 3 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות לפני 3 דקות shahar3690 אמר: יודע מה אני הולך לעלות ראוקרד של שעה וחצי ואתה תשב לראות דקה דקה תהנה זה שיש לי 999 מיוטים גאגים זה לא משנה לכול אחד מגיע הזדמנות שנייה https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=commslist&searchText= STEAM_1%3A0%3A171335183&Submit=Search הרוב נמחק רשום Unbanned ואתה מביא עונשים בלי ראוקרד על סמך זה שקיללתי בTS עצוב שאתה משחק H1Z1 במקום לבוא לשרת שיש בעיות וכן אני יודע שאתה לא באת אפילו שאמרתי שיש בעיות כי אתה מעדיף לשחק H1Z1 אחלה של מנהל שרת בהצלחה בהמשך פרדוקס היה בשרת בגלל זה לא נכנסתי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה Eran אמר: פרדוקס היה בשרת בגלל זה לא נכנסתי. פארדוקס בא ב 5:50 הקללות התחילו ב3:00 אחלה של מנהלי שרת ועוד דבר על התגובה הקודמת וזה שאמרתי שים לי לשעה הסיבה כי אתה אמרת שאתה מביא לי מיוט והמיוט לא מוצדק אין לי מה לדבר איתך הסיבה שרשמתי לך תן לי לשעה כי אתה אמרת בTS שאתה מביא לי מיוט וביקשת את הID שלי יש לי הכול מוקלט לא חבל? אני מתחיל לעלות את הראוקרדים 1 ששיחקת H1Z1 במקום לבוא לשרת שיש בעיות שקראתי לך 2 המיוטים הלא מוצדק אני באמת מצפה שתשב במשך שעה וחצי ותראה תראקורד עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2017 ביולי 3 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות לפני ב-3.7.2017 ב 06:13 shahar3690 אמר: פארדוקס בא ב 5:50 הקללות התחילו ב3:00 אחלה של מנהלי שרת ועוד דבר על התגובה הקודמת וזה שאמרתי שים לי לשעה הסיבה כי אתה אמרת שאתה מביא לי מיוט והמיוט לא מוצדק אין לי מה לדבר איתך הסיבה שרשמתי לך תן לי לשעה כי אתה אמרת בTS שאתה מביא לי מיוט וביקשת את הID שלי יש לי הכול מוקלט לא חבל? אני מתחיל לעלות את הראוקרדים 1 ששיחקת H1Z1 במקום לבוא לשרת שיש בעיות שקראתי לך 2 המיוטים הלא מוצדק אני באמת מצפה שתשב במשך שעה וחצי ותראה תראקורד אני יודע שזה לא המקום שלי להגיב אבל למנהל שרת יש חיים ומותר לו לשחק משהו אחר חוץ מהשרת מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 ביולי 3 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות חייב להגיד שלא ידעתי על הבעיות לפני, ראית בעצמך איך ששמעתי נכנסתי ישר... ומי שלא קשור לכאן בבקשה לא להגיב! ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 ביולי 3 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 39 דקות shahar3690 אמר: יודע מה אני הולך לעלות ראוקרד של שעה וחצי ואתה תשב לראות דקה דקה תהנה זה שיש לי 999 מיוטים גאגים זה לא משנה לכול אחד מגיע הזדמנות שנייה https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=commslist&searchText= STEAM_1%3A0%3A171335183&Submit=Search הרוב נמחק רשום Unbanned ואתה מביא עונשים בלי ראוקרד על סמך זה שקיללתי בTS עצוב שאתה משחק H1Z1 במקום לבוא לשרת שיש בעיות וכן אני יודע שאתה לא באת אפילו שאמרתי שיש בעיות כי אתה מעדיף לשחק H1Z1 אחלה של מנהל שרת בהצלחה בהמשך עם כל האהבה שלי אלייך הביאו לך הרבה יותר מהזדמנות אחת (999 עונשים) לך לקהילה השנייה תבין מה זה קשוח אחי אתה אומר לילד שתוק אתה מקבל מיוט ליום אז לפעמים צריך להגיד תודה שקיבלת מיוט ל 8 שעות בפעם ה999 שלך... Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @Eran @ParaDoX בואו איתי לסקייפ אני יראה לכם את הראקורדים בלייב בשביל להעלות את הכול זה חמש שעות או שאני יכול לשלוח לכם בלי לעלות ליוטיוב אני יכול לשלוח רק את הקובץ ותתקינו אותו ותקראו שאני לא קיללתי כמו שאתם חושבים וגם ל kdm יש ראוקרד עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה Bumps אמר: עם כל האהבה שלי אלייך הביאו לך הרבה יותר מהזדמנות אחת (999 עונשים) לך לקהילה השנייה תבין מה זה קשוח אחי אתה אומר לילד שתוק אתה מקבל מיוט ליום אז לפעמים צריך להגיד תודה שקיבלת מיוט ל 8 שעות בפעם ה999 שלך... אביב זה מיוט לא מוצדק ערן שמע אותי מקלל בTS והוא חשב שפתחתי מיק בשרת הוא מאוד חכם אני יעלה את הראקורד והוא יטופל ואני מאמין שעוד אנשים יעלו ראקורדים ויראו שאני לא קללתי עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 ביולי 3 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 1 דקה shahar3690 אמר: אביב זה מיוט לא מוצדק ערן שמע אותי מקלל בTS והוא חשב שפתחתי מיק בשרת הוא מאוד חכם אני יעלה את הראקורד והוא יטופל ואני מאמין שעוד אנשים יעלו ראקורדים ויראו שאני לא קללתי לא יודע אם קיללת ואני גם לא מכיר אותך כאחד שמקלל בשרת אבל בכל זאת העונש ה 999 שלך... גם אם לא קיללת יכולת לפתור את זה בפרטי איתו כי בסך הכל הוא לא בא בכוונה לתת לך מיוט הוא שמע אותך מקלל וחשב שזה היה גם במשחק... לי קרה ש @Forrest Gump עשה סלי לפני שעברו 30 שניות חטפתי עליו עצבים אבל בסוף פתרתי איתו את זה בפרטי ( הוא הבטיח לי vip מתישהו ) Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 51 דקות Bumps אמר: לא יודע אם קיללת ואני גם לא מכיר אותך כאחד שמקלל בשרת אבל בכל זאת העונש ה 999 שלך... גם אם לא קיללת יכולת לפתור את זה בפרטי איתו כי בסך הכל הוא לא בא בכוונה לתת לך מיוט הוא שמע אותך מקלל וחשב שזה היה גם במשחק... לי קרה ש @Forrest Gump עשה סלי לפני שעברו 30 שניות חטפתי עליו עצבים אבל בסוף פתרתי איתו את זה בפרטי ( הוא הבטיח לי vip מתישהו ) אמרתי לו את זה הוא אמר לי שיש לו ראוקרד אז אני מעלה ראוקרד של שעה בשביל שהוא יראה שהוא טעה (אין לו באמת ראקורד) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @Forrest Gump בגלל שזה ראקורד גדול (שעה וחצי) אז העלתי את זה לאינטרנט (לא ליוטיוב) https://f2h.nana10.co.il/lwryosgay0d9 בשביל לצפות בזה אתם חייבים להתקין את הקובץ ואז להיכנס לתיקיה הבאה : C:\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo ולשים שם את הקובץ (בתיקיה) להיכנס לקונטר לפתוח את הכונסול ולרשום בכונסול playdemo name142 וזה יפתח לכם את הכונסול בשביל לעצור את הראוקרד או לעשות מיהירות X2 תרשמו demoui זה ראקורד של שעה וקצת בהצלחה בטיפול בראקורד יש מלא קללות איחול מחלות פירסום פרטים וקהילות ועוד עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 3 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות שחר, אף אחד פה לא העבד של אף אחד, זה היופי של קהילה, כל אחד תורם מה שהוא יכול לקידום שלה. בנוסף, כשאתה מגיש תלונה עם הזלזול הלא הכרחי שלך זה לא תורם לכלום ואף גורע וכנראה שהתלונה תטופל בהרבה פחות רצינות. חשוב לי גם להבהיר שהגישה שכל אחד חייב להתייצב בשרת ברגע שתקרא לו הוא לא מציאותי, מותר לכל אחד להשתחרר מהשרתים ולעשות גם דברים אחרים, גם אם זה בא על חשבון דברים מסויימים, תמיד יש פיתרון. עוד דבר שהוא לא מציאותי זו הציפייה שלך שההנהלה תצפה ברקורד של שעה וחצי, אני מקווה מאוד שאתה מבין שזה אבסורד מוחלט.. אתה מוזמן לערוך את החלקים שצריך להתייחס אליהם ולשלוח אותם בצפייה ישירה. בנוגע למיוט שקיבלת, יכול מאוד להיות שערן באמת חשב שקיללת בשרת למרות שקיללת ב-TS, נשמע לי כמו טעות שיכולה לקרות בקלות. מקווה שאמרתי כל מה שצריך, ומהצד שלך שחר אני אשמח אם תיקח את הזמן ותערוך את ההקלטה (רק אם תרצה, כמובן) אבל אף אחד לא עומד לצפות כאן ברקורד של שעה וחצי. המשך יום נעים נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.