MFX456 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 2 MFX456 חדש/ה ב־YourGame סטיב 0 12 הודעות (נערך) תקשיבו אני נתתי לSquid Weed באן בDeathrun ואמרתי שהוא סקאמר ועוד אנשים שאמרו שהוא סקאמר וזה לא נכון שיקרו לכם הוא לא סקאמר אותו אדם שפרסם עם הAWP הוא הימר אותה וגם הוא טרייד ולא סקאמר ואני שמח שהורידו לי אדמין בDeathrun נערך 2017 ביולי 2 על ידי MFX456 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 ביולי 2 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 51 דקות MFX456 אמר: אותו אדם שפרסם עם הAWP הוא הימר אותה וגם הוא טרייד ולא סקאמר ו מה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 ביולי 2 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות הוא כן סקאמר,הוא עשה עלי סקאם ועל עוד מלא אנשים שהכרתי בזכות הסקאם הזה,אם קצת בירורים ראיתי כמה אנשים שהוא עשה עליהם סקאם. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 2 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אפשר דיי כבר עם כל האשכולות המחורטטים האלו? תלמדו - כל דבר שהוא לא טרייד דרך סטים של אייטם או כמה אייטמים בתמורה לאייטם או כמה אייטמים הוא ככל הנראה סקאם, ואני מבקש שזה יהיה האשכול האחרון בנושא הזה, זה יוצר יותר מידי בלאגן. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.