Salty 2 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 1 Salty חדש/ה ב־YourGame עומרי 2 48 הודעות שם מגיש התלונה: salty SteamID: STEAM_0:1:148679432 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: כולם האדמין שביצע את ההרחקה:shavit אורך ההרחקה: permanet סיבת ההרחקה: שתי בנים על סקריט תיאור המקרה: היה לי באן לשבוע ואז נתנו לי pban הוכחות ( במקרה ויש) לא יודע זה היה לפני שנה יש סיכוי שיורידו לי את הבאן עבר שנה בערך ובא לי לשחק בקהילה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 ביולי 1 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות (נערך) לפי מה שאני יודע השתמשת בסקריפטים פעמים ברצף מה שהוביל ל PBAN http://prntscr.com/fqj0ak אני בטוח שההנהלה הגבוה תוכל להביא לך הסבר יותר מפורט על העניין נערך 2017 ביולי 1 על ידי NaDav CSGO מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Salty 2 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 1 Salty חדש/ה ב־YourGame עומרי 2 48 הודעות (נערך) זה היה לפניי יותר משנה אין סיכוי שיורידו לי נערך 2017 ביולי 1 על ידי Salty קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביולי 1 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות הקהילה נתנה לפני שבוע הזדמנות שנייה לכל המשתמשים בסקריפטים שקיבלו באן, ומחקנו לכולם את הבאנים שלהם, הבאן שלך לא היה בקטגורייה שהורדנו כי הוא היה פיבאן, אבל אל דאגה גם אתה תקבל את ההזדמנות שלך ואני מקווה שתנצל אותה בצד הטוב ביותר! מחכה לראותך בשרתים, הבאן ירד. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.