pikachu 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 בנובמבר 1 pikachu משתמש רשום 10 1 הודעות אפשר להיות אדמין ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2015 בנובמבר 1 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות (נערך) הבנתי נערך 2015 בנובמבר 1 על ידי n0nstop via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2015 בנובמבר 1 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות להיות אדמין בשרת מסוים דורש ממך להוכיח את עצמך להיות פעיל לעזור ולהראות בגרות ואחריות אל תצפה לקבל אץ התפקיד ישר בלי שרת יעד ובלי שאין לך את הקריטריונים בנוסף אם תרצה להגיש מועמדות המקום הנכון הוא בפורום קלאבים באשכולות המתאימים בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
parix 10 פורסם 2015 בנובמבר 1 parix משתמש רשום 10 9 הודעות (נערך) להיות אדמין זה לא קל. אתה צריך מלא אחריות ולשמור על סדר בשרת. באיזה שרת רק אני ישלח לך את הקישור לדרושים שם,? בנוגע אלייך, אל תגיד לכולם לבוא ישר. תנסה אותו קודם לפניי נערך 2015 בנובמבר 1 על ידי parix קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו