Karius 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 30 Karius YourGame Beginner Johnny - 17 - BudyBuilding - Football - Gaming 23 115 הודעות העלתי קאבר שלי לשיר של אייל גולן - "מאמי", כן אני יודע שאין מוזיקה פשוט הייתה בעיה עם הפלייבק :) נודר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kisame 53 פורסם 2017 ביוני 30 Kisame YourGame Expert Rotem 53 322 הודעות אהבתי:) אבל אני חושב שכדאי לך לשיר שירים שקטים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Karius 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 30 Karius YourGame Beginner Johnny - 17 - BudyBuilding - Football - Gaming 23 115 הודעות לפני 19 דקות Kisame אמר: אהבתי:) אבל אני חושב שכדאי לך לשיר שירים שקטים אני יודע לשיר את השירים השקטיים ואת הקיצביים.. אבל תודה :) נודר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Whracing 178 פורסם 2017 ביוני 30 Whracing YourGame Expert חגי 178 537 הודעות אשש!! אבל כל האקו זה מוריד את האיכות במיוחד שאין לך מיקרופון טוב חתימה עם משמעות! פסה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Karius 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 30 Karius YourGame Beginner Johnny - 17 - BudyBuilding - Football - Gaming 23 115 הודעות לפני 46 דקות Whracing אמר: אשש!! אבל כל האקו זה מוריד את האיכות במיוחד שאין לך מיקרופון טוב וואו תודה רבה, ריגשת אותי :) נודר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 ביולי 2 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות אני בטוח שאתה יכול להצליח אבל כמו ש Whracing האקו מוריד אבל חוץ מזה אתה שר יפה צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2017 ביולי 2 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות הועבר למוזיקה. להבא שים לב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Karius 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביולי 3 Karius YourGame Beginner Johnny - 17 - BudyBuilding - Football - Gaming 23 115 הודעות לפני 14 שעות gu4rdian(אח בלב) אמר: יש לך אחלה קול אני אוהב איך שאתה שר אני בטוח שאתה יכול להצליח אבל כמו ש Whracing האקו מוריד אבל חוץ מזה אתה שר יפה תודה נשמה נודר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 ביולי 3 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני 4 דקות Cavani אמר: תודה נשמה בבקשה נשמה :D צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו