cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 26 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות אני יכול לתת לחבר שלי את השחקן של בבליזארד? ואז להחזיר אותו? כי אני נוסע לחופשה ורציתי שהוא ישחק קצת overwatch עד שאני חוזר זה אפשרי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 ביוני 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות כן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 ביוני 26 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות מה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 26 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני 34 דקות ella אמר: מה? לתת לו את השם משתמש והסיסמה בזמן שאני נוסע לחופשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 ביוני 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 2 דקות cloudy אמר: לתת לו את השם משתמש והסיסמה בזמן שאני נוסע לחופשה אם תעשה את זה כך בחשבון שיכולים לנעול לך את המשתמש לצמיתות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 26 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני 4 דקות Shtoota אמר: אם תעשה את זה כך בחשבון שיכולים לנעול לך את המשתמש לצמיתות אז אי אפשר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 ביוני 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 17 דקות cloudy אמר: אז אי אפשר? אפשר אבל רק קח בחשבון שזה יכול לקרות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 ביוני 27 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לפני 4 שעות Shtoota אמר: אפשר אבל רק קח בחשבון שזה יכול לקרות למה שיעשו את זה בדיוק? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 ביוני 27 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות אתה יכול אל תקשיב לו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 ביוני 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות בוא נגיד לך בקצרה.. אתה מכיר אותו כמה שנים? אתה חבר ממש טוב שלו? אתה סומך עליו? כי התשובה לשאלה שלך היא כן אבל כמו ששטוטה אמר לפני 6 שעות Shtoota אמר: אם תעשה את זה כך בחשבון שיכולים לנעול לך את המשתמש לצמיתות אז אם אתה מכיר אותו באמיתי ואתה סומך עליו לך על זה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 ביוני 27 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות שלא יחרטטו לך תשכל כי שתפתי את המשתמש שלי עם חבר ועם בן דוד... אני לא משחק כבר תמשחק המסכן הזה, בן דוד שלי על המתשמש שלי יותר ממני.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 ביוני 27 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לא יעשו לך כלום על זה ידיד שלי הביא לי בשביל שאשחק קומפים כמה פעמים ולא קרה כלום ואז חברה שלי הביאה לי בשביל שאשחק קומפים ולא קרה כלום תשנה את הסיסמה ללמשל השמות שלכם או משהו תביא לו ואז שתחזור תשנה תסיסמה לא יקרה לך כלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 27 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני 1 שעה ella אמר: לא יעשו לך כלום על זה ידיד שלי הביא לי בשביל שאשחק קומפים כמה פעמים ולא קרה כלום ואז חברה שלי הביאה לי בשביל שאשחק קומפים ולא קרה כלום תשנה את הסיסמה ללמשל השמות שלכם או משהו תביא לו ואז שתחזור תשנה תסיסמה לא יקרה לך כלום סבבה תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 ביוני 27 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות שהחשבון עובר בין אנשים בליזרד רואים את זה ונועלים את החשבון עד שבעל המשחק מאמת במייל, ולאחר מכן אם זה ממשיך הם יכולים לנעול לו את המשתמש. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 ביוני 27 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות לפני 13 דקות Shtoota אמר: שהחשבון עובר בין אנשים בליזרד רואים את זה ונועלים את החשבון עד שבעל המשחק מאמת במייל, ולאחר מכן אם זה ממשיך הם יכולים לנעול לו את המשתמש. מקור? הבאתי לשתי חברים שלי לשחק במשתמש שלי, כבר כמה חצי שנה ככה ולא קרה כלום יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו