BakaDolev 6 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 11 BakaDolev חדש/ה ב־YourGame dolev 6 38 הודעות אני מצטער עם התשמשתי בסקריפטינג (לא שידוע לי אבל עם אתם טוענים שהשתמשתי אז יכול להיות אבל אני לא). אני פשוט ממש רוצה כבר להמשיך לשחק בyour game ואני לא יכול לחכות. בבקשה תסלחו לי במקרה ועם עשיתי סקריפטינג ותורידו לי את הבאן. שם: BakaDolev Steam Id: STEAM_1:0:381204376. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BakaDolev 6 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 12 BakaDolev חדש/ה ב־YourGame dolev 6 38 הודעות @Forrest Gump קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביוני 12 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אחי.. פתחת המון אשכולות על אותו נושא ועניתי לך תשובה מפורטת, ואוסיף גם עכשיו שהמתכנת יבדוק אם קרה שיבוש כלשהו בשביל לוודא את העניין ב100%. כרגע אתה צריך לחכות בסבלנות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BakaDolev 6 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 14 BakaDolev חדש/ה ב־YourGame dolev 6 38 הודעות (נערך) כמה זמן לחכות? חודש? חודשים? או אוליי שלושה? ועם dpi נקרא להשתמש בסקריפט אז יכול להיות שבטעות לחצתי על זה. אז אני מצטער. נערך 2017 ביוני 14 על ידי BakaDolev קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BakaDolev 6 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 14 BakaDolev חדש/ה ב־YourGame dolev 6 38 הודעות @Forrest Gump לפני 8 שעות BakaDolev אמר: כמה זמן לחכות? חודש? חודשים? או אוליי שלושה? ועם dpi נקרא להשתמש בסקריפט אז יכול להיות שבטעות לחצתי על זה. אז אני מצטער. זה נכון? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביוני 14 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות תדבר איתי בפרטי בבקשה, האשכולות שלך לא רלוונטים ורק מספימים בנתיים. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.