BakaDolev 6 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 11 BakaDolev חדש/ה ב־YourGame dolev 6 38 הודעות המערכת שלכם דפוקה אני לא השתמשתי בסקריפטינג! אני משתמש בגלגלגת איזה סקריפטינג כבר יכול להיות לי! זה מאוד מפגר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 ביוני 11 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות אתה לא צריך שהמערכת דפוקה אתה פשוט יכול להגיד שיש בעיה במערכת לא חייב להיות שלילי וגם אני חושב שיש שם בעיה בגלל שמלא מקבלים באן ביומים האלה על סקריפטים שהם לא עושים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BakaDolev 6 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 11 BakaDolev חדש/ה ב־YourGame dolev 6 38 הודעות לפני 12 דקות Eran אמר: אתה לא צריך שהמערכת דפוקה אתה פשוט יכול להגיד שיש בעיה במערכת לא חייב להיות שלילי וגם אני חושב שיש שם בעיה בגלל שמלא מקבלים באן ביומים האלה על סקריפטים שהם לא עושים. טוב סליחה אבל יש בעיה במערכת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביוני 11 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות כמו שכבר אמרתי, אתה טענת שלא השתמשת בשום דבר חיצוני שיכול להיחשב כסקריפט/מקרו וכו׳ לכן בדקנו את הלוגים של המערכת וראינו שכן השתמשת.. העניין ייבדק יותר לעומק, עד אז אני נאלץ לבקש ממך לאזור בסבלנות. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.