Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 10 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה: שחר SteamID: STEAM_1:0:171335183 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): מיוט + גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: שביב אורך ההרחקה: 30 + 15 סיבת ההרחקה: המיוט ל15 חופר וגאג ל30 מעליב תיאור המקרה: סיני קטן עשה עליי פריקיל הרג אותי בנשקיה ב19:30 במפת שלא נחשבת כרבל אני מנסה להסביר לאדמין הדיקטטור למה זה היה פריקיל והוא מביא לי מיוט ובנוסף לכך אני אחר כך מדבר עם אותו מקרה בצאט והוא מחליט להביא לי גאג סיבה מתגרה והמיוט שקיבלתי ל15 דקות סיבה חופר בדקתי את החוקים שההנהלה רשמו ששלוש משפטים זה חפירה וזה לא הפאן פה אי אפשר להביא מיוט על חפירה הוכחות ( במקרה ויש) http://prntscr.com/fi4hpx את החלק של הפריקיל אין לי הערות : לאדמין הזה אין באמת כוח לטפל בשרת הוא אומר לי יש לך תלונות לך לפורום הוא כועס אליי כי אני קורא לו *צונזר על ידי ההנהלה* ומחפש על דברים הכי קטנים ומציקים @MoriAss פתחתי אשכול חדש עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shaviv Amir 47 פורסם 2017 ביוני 10 Shaviv Amir YourGame Beginner אביב 47 50 הודעות קודם כל פריקיל זה הריגה בלי סיבה, (free) חינם (kill) הריגה, הריגה חינמית בעצם ללא סיבה, אם היית בנשקייה סימן שהיה סיבה להרוג אותך. זה שסיני קטן היה בנשקייה לא הופך את זה לפריקיל, זה פשוט אומר שהוא לא צריך להיות שם באותו הרגע. אני הסברתי לך שלא ראיתי אותו בנשקייה ושאני לא יכול לעשות כלום בלי הוכחות, הבאתי לך מיוט כי המשכת לצעוק על זה בראונד שאחרי זה ובראונד אחרי זה גם אחרי אין ספור פעמים שאמרתי לך לעצור ונתתי לך אזהרות, בסופו של דבר קיבלת מיוט והחלטת שתתחיל להתכווח בצאט, שוב נתתי לך אזהרות על להפסיק להתגרות ולהפסיק להספים אבל המשכת וקיבלת גם גאג. אני מטפל בבעיות בשרת בכיף כל עוד יש לי זכות לעשות את זה, לא ראיתי אותו הורג אותך בנשקייה וכשבדקתי הוא לא היה בנשקייה. קיבלת גאג על זה שהתגרת ואיימת על אדמין בהודעות כמו "אתה תקבל את העונש שלך ושנינו יודעים את זה". לא אכפת לי אם תקרא לי בשם הפרטי שלי אבל כבר אמרתי לך הרבה פעמים שאני מעדיף שיקראו לי שביב, אני לא מחפש על דברים קטנים אני מחפש לאכוף את החוקים בשרת ולמנוע מאנשים כמוך לעקוף אותם. ההוכחות היחידות שיש כאן זה שקיבלת גאג ולפי מה שרואים בצאט, אפשר לראות שהתגרת בי חלקית, אם לא נעים לך שאני מחפש על דברים קטנים, תמנע מלדבר אלי בצורה לא נעימה, אני אוהב לצחוק אבל להכל יש גבול. בנות תתנשקו איתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 10 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה Shaviv Amir אמר: קודם כל פריקיל זה הריגה בלי סיבה, (free) חינם (kill) הריגה, הריגה חינמית בעצם ללא סיבה, אם היית בנשקייה סימן שהיה סיבה להרוג אותך. זה שסיני קטן היה בנשקייה רק אני רואה משהו לא בסדר פה? אז אתה משקר גם לעצמך וגם לי נחמד ביותר אין לי מה להתווכח עם אדמין שלא יודע טוב חוקים / אדמין שלא רואה טוב תנעלו עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.